Više od 150 tvrtki jedva čeka predstaviti se studentima na Job Fairu

Kao i svake godine, na Job Fairu predstavit će se brojna poduzeća, a ovaj put njih čak 152 iz 14 različitih industrija, većinom iz tehnološkog, informacijskog i komunikacijskog sektora.

Martina Čizmić | 27.04.2023. / 08:26

Veliko zanimanje studenata prvog dana Job Faira (Foto: Zimo)

FER već tradicionalno, 17. i 18. svibnja održava svoj sajam poslova, odnosno Job Fair. U suradnji s Centrom karijera FER-a, Savezom Studenata FER-a i Klubom studenata elektrotehnike (KSET), sajam koji svake godine posjeti više tisuća studenata, ove će se godine održavati na Zagrebačkom Velesajmu (Paviljon 11D).

Kao i svake godine, na Job Fairu predstavit će se brojna poduzeća, a ovaj put njih čak 152 iz 14 različitih industrija, većinom iz tehnološkog, informacijskog i komunikacijskog sektora.

Neka od poduzeća koja će se predstaviti su dSPACE, Photomath, Devōt, Span, Infobip, a posjetitelji će moći sudjelovati na ukupno 17 radionica, 24 talka, panel raspravi i Hot Talku. Na kraju dana otvorenja posjetitelji će moći uživati na tradicionalnom Loosen up partiju. Detaljan program kao i detalji oko prijava, nalaze se na linku.  

Drago nam je da i ove godine imamo priliku organizirati Job Fair, koji se pokazao kao jedinstvena prilika za povezivanje i razvijanje odnosa između našeg fakulteta i brojnih poznatih poduzeća koja dolaze iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Posjetitelji će imati priliku slušati govornike iz renomiranih poduzeća, ali i popratiti zanimljivu panel diskusiju, kao i Hot Talk na kojem će ove godine biti Hrvoje Ćosić, direktor Aircasha, izjavile su Nikolina Relić, karijerna savjetnica Centra karijera FER-a i Darija Filipović, organizatorica ispred Saveza studenata FER-a.

Iz programa posebno izdvajaju panel koji će se održati u srijedu, 17. svibnja, od 13 do 14 sati na pozornici u paviljonu 11D na Zagrebačkom Velesajmu, o tome kako započeti karijeru nakon diplome. Panel raspravu moderirat će Ivan Ljubičić, student FER-a, a panelisti koji sudjeluju u raspravi će obuhvatiti četiri različite perspektive: Mario Žderić iz DECODEa, Damjan Vujaklija iz Infinuma, Tea Đuran iz Valcona te Nikolina Relić iz Centra karijera FER-a.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti