Vjerovali ili ne, ovo je pametni telefon, okrugli pametni telefon

Volite li svoj sadašnji pametni telefon, ali vas živcira njegov pravokutan oblik, sa svim njegovim oštrim linijama i kockastim uglovima?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.03.2015. / 09:15

Vjerovali ili ne, ovo je pametni telefon, okrugli pametni telefon

Volite li svoj sadašnji pametni telefon, ali vas živcira njegov pravokutan oblik, sa svim njegovim oštrim linijama i  kockastim uglovima?

Ako je tako, sigurno ćete zavoljeti Monohm Runcible, prvi sferičan telefon na svijetu pogonjen Firefox OS-om, koji donosi nešto novo i drukčije na tržište pametnih telefona koje je polako zasićeno jednoličnošću dostupnih uređaja.

The Runcible, po opisu svojih kreatora donosi spoj tradicionalnog džepnog sata i modernog mobilnog uređaja. Ovaj uređaj ima sve dostupne značajke modernih smartfona sa inovativnim dodacima kao što su snimanje kružnih video uradaka i fotografija te USB portom na uređaju.

Vjerovali ili ne, ovo je pametni telefon, okrugli pametni telefon

Sve u svemu, dizajn aparata, njegovo drveno kućište i mogućnosti samog uređaja pravo su osvježenje na tržištu pametnih telefona.

Dodajmo da je Runcible  dostupan putem prednarudžbi na internetskoj stranici proizvođača i iako cijena još nije definirana možemo pretpostaviti da će uređaj biti u cjenovnom rangu kao i ostali "flagship" modeli poznatijih proizvođača kao što su Apple, Samsung, LG  itd.

Više informacija možete saznati na službenim stranicama

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti