Volite li svoj sadašnji pametni telefon, ali vas živcira njegov pravokutan oblik, sa svim njegovim oštrim linijama i  kockastim uglovima?

Ako je tako, sigurno ćete zavoljeti Monohm Runcible, prvi sferičan telefon na svijetu pogonjen Firefox OS-om, koji donosi nešto novo i drukčije na tržište pametnih telefona koje je polako zasićeno jednoličnošću dostupnih uređaja.

The Runcible, po opisu svojih kreatora donosi spoj tradicionalnog džepnog sata i modernog mobilnog uređaja. Ovaj uređaj ima sve dostupne značajke modernih smartfona sa inovativnim dodacima kao što su snimanje kružnih video uradaka i fotografija te USB portom na uređaju.

Vjerovali ili ne, ovo je pametni telefon, okrugli pametni telefon

Sve u svemu, dizajn aparata, njegovo drveno kućište i mogućnosti samog uređaja pravo su osvježenje na tržištu pametnih telefona.

Dodajmo da je Runcible  dostupan putem prednarudžbi na internetskoj stranici proizvođača i iako cijena još nije definirana možemo pretpostaviti da će uređaj biti u cjenovnom rangu kao i ostali "flagship" modeli poznatijih proizvođača kao što su Apple, Samsung, LG  itd.

Više informacija možete saznati na službenim stranicama

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju