YouTube video tweeta se 400 puta u minuti

Akvizicijom YouTubea nad Fflickom -- servisom za analiziranje videa, objavljeno je kako se svake minute 400 tweeteva objavi koji su vezani uz YouTube link

Zimo Zimo Zimo | 27.01.2011. / 14:58

YouTube video tweeta se 400 puta u minuti

Akvizicijom YouTubea nad Fflickom -- servisom za analiziranje videa, objavljeno je kako se svake minute 400 tweeteva objavi koji su vezani uz YouTube link.

Video je moguće, osim na YouTube, dijeliti i putem svih važnijih društvenih mreža, pa tako kapacitet videa koji se nalazi na YouTube od zapanjujućih 150 godina, osim na Twitteru svoje puteve pronalazi i na Facebooku.

Kako smatraju, društene mreže su izuzetno važne za istraživanje videa na YouTubeu, pa su tako jučer akvizicijom stekli prava nad Fflickom -- tvrtkom koja se bavi praćenjem i analiziranjem podataka društvenih mreža da se istaknuli zanimljivi sadržaji i što se o njemu priča.

Jedan od tih sadržaja je i obrada Micheala Jacksona - Smooth Criminal, koji je očito zapeo za oko Shiva Rajaraman-u, inače Group Product Manageru. Shiva je sadržaj pronašao na Twitteru, a pjesmu su obradili hrvatski glazbenici Luka Sulić i Stjepan Hauser.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti