Pornhub se priključio akciji "Ostani doma": Podignite vlastiti elan, spustite krivulju koronavirusa

Jedna od najposjećenijih internetskih stranica sa sadržajem za odrasle Pornhub odlučila je dati svoj doprinos u sprječavanju širenja pandemije koronavirusa. Na sebi svojstven način pozvali su korisnike interneta da ostanu kod kuće.

Branimir Vorša | 25.03.2020. / 12:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pomozite izravnati krivulju, objavio je je Pornhub na svojoj web-stranici te pozvao ljude diljem svijeta i u zemljama zahvaćenim pandemijom koronavirusa da ostanu kod kuće.

Pornhub potiče ljude diljem svijeta da ostanu doma i pomognu izravnati krivulju koronavirusa tako da se samoizoliraju uz besplatan premium sadržaj, poručuju iz Pornhuba.

Sve što zainteresirani za ovakav tip samoizolacije trebaju učiniti jest označiti kvačicom kvadratić ispred rečenice - Pristajem samoizolirati se i uživati u premium videima BESPLATNO.

Pornhub je sve začinio i prigodnim grafikonom nalik znanstvenim istraživanjima, koji prikazuje krivulju kretanja zaraze koronavirusa.

Podsjetimo, Pornhub je već ranije svoj sadržaj učinio besplatnim za korisnike iz Italije, koji su najviše pogođeni epidemijom koronavirusa u Europi. 

Slika nije dostupna Pornhub odlučio razveseliti Talijane: Dok su u karanteni porniće gledaju - besplatno

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti