Rimac danas predstavlja serijski C_Two, a saznat ćemo i novo ime tog hiperautomobila

Danas u 13 sati Rimac Automobili održat će konferenciju na kojoj će objaviti nove informacije o svojem hiperautomobilu C_Two, uključujući i novo ime.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 01.06.2021. / 09:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Čekam utorak kao što djeca čekaju Božić, napisao je prije tri dana na svom profilu na Facebooku Mate Rimac i time na najbolji način opisao svoje uzbuđenje i očekivanja od današnjeg dana. Naime, kako smo već pisali, danas u 13 sati po hrvatskom vremenu Rimac Automobili održat će event na kojem će objaviti nove informacije o hiperautomobilu C_Two.

Možemo očekivati predstavljanje serijske izvedbe tog modela koji bi, kako piše u opisu videa objavljenog na YouTubeu, trebao imati “još ekstremnije performanse”, a jr još zanimljivije to da bismo trebali saznati i novo, odnosno službeno ime pod kojim će se prodavati.

Nakon godina razvoja, tisuća sati virtualnih simulacija te brojnih testiranja na prototipovima, danas ćemo napokon vidjeti finalni model automobila koji su nakon predstavljanja na sajmu u Ženevi početkom 2018. mediji poput Auto Bilda prozvali najmoćnijim automobilom na svijetu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti