9 cool maskica za vaš smartphone

Ako spadate u kategoriju onih koji vole zaštiti vaš smartphone, a s druge strane želite da to bude cool, moderno i možda malo drugačije, u ovom postu se nalazi 10 cool maskica koje će vam pomoći da svaki baci oko na vaš smartphone.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.06.2013. / 08:57

9 cool maskica za vaš smartphone

Ako spadate u kategoriju onih koji vole zaštiti vaš smartphone, a s druge strane želite da to bude cool, moderno i možda malo drugačije, u ovom postu se nalazi 9 cool maskica koje će vam pomoći da svaki baci oko na vaš smartphone.

Maskice imaju nekoliko funkcija, od toga da zaštite vaš uređaj od grebanja, padanja i sličnih nepredvidivih stvari, pa sve do modnog detalja koji se uklapa u vaš outfit. Iako žene više vole ukrašavati svoje maskice raznim šljokicama, žarkim bojama ili nekim drugim svjetlećim elementima, na tržištu postoji gotovo sve što možete zamisliti i za gotovo svakoga bilo da ste klinac, starac, muško ili žensko.

U nastavku smo iz gomile raznih kreativnih i zaista cool ideja izdvojili 9 maskica koje su se nama dopale. Imate li vi maskicu za vaš smartphone? Koja vam se najviše sviđa iz galerije? Lego? Travnata? Konzerva? Napišite nam komentar ispod!

[gallery id=31]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti