Apple Lion OS X dostupan za preuzimanje

Nakon što je prije mjesec dana održao konferenciju za Developere, gdje je predstavio iCloud, Lion OS X i iOS5, danas je i službeno stigao novi operativni sistem.

Zimo Zimo Zimo | 20.07.2011. / 15:19

Apple Lion OS X dostupan za preuzimanje

Nakon što je prije mjesec dana održao konferenciju za developere, gdje je predstavio iCloud, Lion OS X i iOS5, danas je i službeno stigao novi operativni sistem.

Iako su rani usvajatelji i developeri već imali prilike raditi sa Lion OS X-om, od to isto mogu napraviti i svi ostali koji posjeduju Mac računala.

OS X je najnapredniji operativni sistem proizašao iz Applea, a najznačajnije mogućnosti su mu upravljanje trackpadom odnosno mousepadom gdje su gesture dobile nove funkcije.

Između ostalog tu je i Launch pad, Air Drop i slične nove mogućnosti o kojima smo već pisali, pa detaljniji opis možete pročitati ovdje.

Dakle, po cijeni od 29.99 dolara u mogućnosti ste dobiti najnoviji operativni sistem Applea, no isti je 'težak' 4GB stoga preporučamo da Lion preuzmete na nekoj internetskoj vezi sa neograničenim prometom i po mogućnosti čim bržom vezom.

Osim Lion OS X, Apple je predstavio i nove modele MacBook Aira, te Mac minija, a o čemu više možete pročitati na ovom linku.

Više o Lion OS X-u, kao i o načinu preuzimanju pogledajte na službenim Apple stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti