Apple predstavio Logic Pro X, najnoviju inačicu kreativnog alata za glazbenike

Najnovija verzija sjajne aplikacije kojom glazbenici i oni koji su zaljubljeni u glazbu mogu uređivati svoje 'note' predstavljena je danas, a može se nabaviti po cijeni od 199,99 USD.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 16.07.2013. / 17:05

Apple predstavio Logic Pro X, najnoviju inačicu kreativnog alata za glazbenike

Najnovija verzija sjajne aplikacije kojom glazbenici i oni koji su zaljubljeni u glazbu mogu uređivati svoje "note" predstavljena je danas, a može se nabaviti po cijeni od 199,99 USD.

U Logic Pro X implementirano je praktički sve što vam treba za uređivanje glazbe, tu su nove značajke aplikacija poput Drummera, koji svaku pjesmu može "popratiti" s odgovarajući tehnikama i stilovima bubnjanja; Flex Pitch, platformu za integrirano uređivanje audio snimaka; Track Stacks, kojom više pjesama možete spojiti u jednu. Jedna od novosti je i Arpeggiator MIDI plug-in.

Uz novu verziju, Apple je predstavio i Logic Remote, iPad aplikaciju da reproduciraju i kontroliraju Logic Pro X sa svojih iPad uređaja. Na kraju, Apple je posebno istaknuo MainStage 3 aplikaciju, koja služi za "pratnju" kod izvođenja u živo. Nova verzija MainStage 3 je u potpunosti kompatibilan s novim Logic Pro X plug-inovima, a ima i novo, prilagođeno korisničko sučelje. Logic Pro X se u Mac App Storeu prodaje po cijeni od 199,00 dolara, MainStage 3 je dostupan po cijeni od 29,99 dolara, dok je Logic Remote besplatan putem App Storea. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti