Appleove slušalice AirPods Max izgledaju super, dolaze s vlastitom torbicom, ali im je cijena paprena

Slušalice AirPods Max trebale bi pružiti do 20 sati slušanja, a kad nisu u upotrebi, korisnici ih mogu spremiti u poseban Smart Case koji izgleda... zanimljivo.

Martina Čizmić | 08.12.2020. / 15:25

Apple je predstavio nove slušalice koje, za razliku od već dobro poznatih AirPodsa ne ulaze u uho, već ga u potpunosti prekrivaju.

Kako su istaknuli na predstavljanju, AirPods Max opremljene su tehnologijom poništavanja buke, ali i "prilagodljivim akustičnim dizajnom", čipom H1 i naprednim softverom koji bi trebao jamčiti (a poznavajući Apple, vjerojatno i hoće) jedinstveno iskustvo slušanja glazbe.

AirPods su najpopularnije slušalice na svijetu. S AirPod Max donosimo AirPods iskustvo u novom dizajnu s visokokvalitetnim zvukom, istaknuo je Greg Joswaik iz Applea.

Pojasnio je kako je svaki dio AirPods Max pažljivo osmišljen kako bi pružio jedinstveno aktustično iskustvo svakom korisniku. Posebna je pozornost posvećena jastučićima koji dolaze preko ušiju kako bi bili udobni za dugotrajno nošenje, smanjili pritisak na glavu, a istovremeno filtrirali zvukove iz okoline.

Tome će pridonijeti i opcija "Transparency Mode", koja korisniku omogućuje da istovremeno sluša sadržaj na svom uređaju, ali i čuje zvukove iz okoline, dok će "Spatial Audio" dati dubinu svim zvukovima, bez obzira na to gdje se korisnik u tom trenutku nalazi i što radi.

Iz Applea ističu kako AirPods Max automatski detektiraju kad se nalaze na korisnikovoj glavi zahvaljujući optičkim i prostornim senzorima. Čim se namjeste na glavu, mogu početi s reprodukcijom sadržaja, ali ga isto tako automatski prekinuti ako detektiraju da nisu na korisnikovim ušima.

AirPods Max trebale bi pružiti do 20 sati slušanja multimedije ili primanja razgovora (pune se putem klasičnog Appleova Lightning kabela), a kad nisu u upotrebi, korisnici ih mogu spremiti u poseban Smart Case koji će ih staviti u proces štednje baterije.

Iz Applea kažu kako će AirPods Max biti dostupne u pet različitih boja u SAD-u (i 25 odabranih tržišta) od 15. prosinca po cijeni do "samo" 549 dolara. Pa ako imate viška otprilike 3500 kuna, počastite se za Božić.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti