Deset korisnih i zabavnih aplikacija za Google Chrome

Sa Google Chrome aplikacijama, Google je omogućio korisnicima neograničenu prilagodbu web preglednika po svojim željama. Nekoliko tisuća aplikacija je spremno za preuzimanje.

Zimo Zimo Ahmet Hamzić | 03.04.2012. / 17:15

Deset korisnih i zabavnih aplikacija za Google Chrome

Sa Google Chrome aplikacijama, Google je omogućio korisnicima neograničenu prilagodbu web preglednika po svojim željama. Nekoliko tisuća aplikacija je spremno za preuzimanje.

Neke od aplikacija omogućavaju prikaz vremenske prognoze, ili pružaju zaštitu od zloćudnih stranica, druge omogućavaju online uređivanje fotografija, a neke od njih su i online planeri ili kalendari. Mogućnosti su skoro pa neograničene.

Zimo predstavlja 10 korisnih i zabavnih aplikacija za Google Chrome:

1. Cargo Bridge

Zabavna igra u kojoj morate dokazati arhitektonske vještine pri izradi mostova. Uz ograničen budžet, morate praviti mostove koji mogu izdržati i težinu slonova. ( Link )

2. Fastest Chrome

Izuzetno koristan dodatak koji jednostavno ubrzava rad sa i na Google Chrome pregledniku. Samo jedna od mogućnosti ovog dodatka je pretraživanje i prikaz više rezultata pretraga ne jednoj stranici. Ukoliko je Chrome vaš omiljeni web preglednik, ovaj dodatak je obavezan. ( Link )

3. Chrome to Phone

Kao i što sam naziv govori, radi se o aplikaciji koja omogućava prenos linkova i drugih informacija na Vaš android pametni telefon. Jednim klikom na predviđeno polje prenosite sve informacije sa trenutno otvorene web stranice na telefon. ( Link )

4. Webcam Toy

Dodatak koji sa sobom donosi 60 različitih efekata, pomoću kojih možete izmjeniti sliku na web kameri. ( Link )

5. Offline Google Mail

Dodatak koji omogućava bez postojeće internet veze pristup elektronskoj pošti. ( Link )

6. Turn Off the Lights

Koristan dodatak za sve one koji često gledaju video klipove na internetu. Dodatak pomračuje sadržaj web stranica tako da je korisnik fokusiran isključivo na trenutni video koji se reproducira. ( Link )

7. Plants vs Zombies

Popularna igra koja je zavladala svim platformama, te istu možete igrati i na računaru s ovim dodatkom izravno iz Chrome preglednika. ( Link )

8.  FB Photo Zoom

Dodatak koji prikazuje uvećanu verziju minijaturnih slika na Facebooku. Sve što je potrebno za uvećan prikaz je poziociniranje miša na željenu sliku. ( Link )

9. Google Kalendar

Nakon redizajna, Googleov Kalendar je još jednostavniji i pregledniji. ( Link )

10. Angry Birds

Svima poznate ljute ptice dostupne su i kao aplikacija za Google Chrome web preglednik. Ukoliko vam je potrebno malo odmora od napornog radnog dana, ovo je pravi izbor ( Link )

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti