Digitalna komponenta ATP Umag: Sve informacije o igračima i turniru na dlanu u samo nekoliko klikova

Na jednom mjestu moguće saznati detalje o igračima, ždrijebu, turniru, rasporedu mečeva, dnevnom i zabavnom programu, kupnji karata i rezervaciji smještaja, ali sudjelovati i u kvizu s vrijednim nagradama.

Martina Čizmić | 25.07.2022. / 11:01

Chatbot ATP Umag (Foto: Infobip)

Teniski turnir u Umagu dobio je digitalnu komponentu zahvaljujući suradnji s Infobipom. Posjetitelji turnira tako mogu pomoću ATP Umag Chatbota, kreiranog na Infobipovoj platformi za kreiranje chatbotova Answers, u nekoliko klikova doći do svih bitnih informacija vezanih uz turnir.

Na dlanu i u samo par poteza može se doći do svih potrebnih detalja o turniru i to na mnogima omiljenoj chat aplikaciji WhatsAppu, nevezano gdje se nalazite, uz neprekidno korisničko putovanje, poručio je Adrian Benić, Infobipov član Uprave za proizvode.

Tako je na jednom mjestu moguće saznati detalje o igračima, ždrijebu, turniru, rasporedu mečeva, dnevnom i zabavnom programu, kupnji karata i rezervaciji smještaja, ali sudjelovati i u kvizu s vrijednim nagradama.

Slika nije dostupna Vlada udružuje snage s Infobipom: Želimo da Hrvatska bude središte razvoja umjetne inteligencije u EU-u

Osim što svi gledatelji mogu pratiti mečeve mladih, svjetskih teniskih zvijezda poput Carlosa Alcaraza i Jannika Sinnera, sada mogu biti i dio pravog digitalnog iskustva. U Infobipu smo prepoznali sjajnog partnera uz kojeg smo napravili značajan tehnološki iskorak u prezentaciji turnira i popratnog sadržaja, izjavio je Tomislav Poljak, direktor turnira Plava Laguna Croatia Opena Umag.

Komunikacija s gostima nam je jako važna te smo izrazito ponosni da možemo biti među prvima koji imamo ovako sjajna tehnološka rješenja. Nadam se da će i posjetitelji turnira uživati u korištenju kao što smo mi uživali u stvaranju, naglasio je Dragan Pujas, predsjednik Uprave Plave Lagune.

ATP Umag Chatbot na WhatsAppu može se aktivirati slanjem ključne riječi „Hi“ na broj +385 99 537 1830 koji je potrebno najprije spremiti u imenik ili klikom na poveznicu. Također, svi posjetitelji turnira chatbot rješenje mogu aktivirati skeniranjem QR koda.

Odlično je vidjeti da navijači i gledatelji danas mogu biti još involviraniji u teniska zbivanja i povezaniji s turnirima kroz ovakav digitalan način, nego što je to bilo za vrijeme mojih mečeva. Mogućnosti ovakvog tipa interaktiranja su goleme, a Infobip kao lider na globalnom tržištu cloud komunikacija idealan je tehnološki partner za disrupciju u segmentu komuniciranja, zaključio je Mario Ančić,  osvajač olimpijske medalje i Davis Cup pobjednik, danas partner američkog One Equity Partnersa, fonda koji je prije dvije godine investirao u Infobip.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti