Dizajn Facebooka nekad i sad

Koliko je prošlo od kad ste se priljučili najvećoj društvenoj mreži? Godinu, dvije možda tri? Sjećate li se uopće kako je nekad izgledao Facebook?

Zimo Zimo Zimo | 27.12.2010. / 08:57

Dizajn Facebooka nekad i sad

Koliko je prošlo od kad ste se priključili najvećoj društvenoj mreži? Godinu, dvije možda tri? Sjećate li se uopće kako je nekad izgledao Facebook?

Kroz razgovore sa kolegama o Facebooku, njegovoj moći, i budućnosti, došli smo do zaključka kako se nitko od nas ne sjeća kako je on zapravo izgledao kada smo svoje prve klikove obavili kod registracije.

Povodom toga bacili smo se u istraživanje te iskopali dizajn stranica od početka pa do dan danas. Facebook je nastao 4. veljače 2004, ima preko 500 milijuna korisnika i najposjećenija je stranica na svijetu, to već svi znamo. U tih 6 godina, Facebook je mijenjao svoj dizajn 4 puta, od prvog TheFacebook.com iz 2004 do danas izmjenilo se dosta toga, no bazično, Facebook je zadržao svoj vizualni identitet.

Ove godine Facebook je dobio mnogo novih značajka koje nema smisla nabrajati jer ih ima more, stoga pogledajte i prisijetite se oldschool dizajna Facebooka.


2004.-2005.



2006.



2007.



2009.


Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti