Domaća zdravstvena aplikacija uvela opciju kojom olakšavaju brigu za zdravlje

Riječ je o "zdravim podsjetnicima" koji korisnicima nude brojne korisne informacije.

Martina Čizmić | 12.01.2023. / 12:40

Aplikacija Meddox (Foto: Meddox)

Domaća zdravstvena aplikacija, Meddox, započinje sljedeću razvojnu fazu kojom će korisnicima omogućiti zdravstvene podsjetnike.

Kako su pojasnili, ”zdravim podsjetnicima” u suradnji s partnerima obavještavaju korisnike o brojnim korisnim informacijama. Primjerice, riječ je o informacijama o mogućnostima mjerenja tlaka ili vitaminsko-mineralnog statusa u ljekarnama ili pak konkretnim savjetima za ublažavanje učestale gastroezofagealne refluksne bolesti (GERB) koji mnogi u populaciji zanemaruju.

Vesna Babić, Maja Bogović i Pero Hrabač Hrvatska aplikacija jedinstvena je u svijetu: Meddox planira veliko povećanje korisnika u Hrvatskoj i širenje na tržište EU-a

Uz zdrave podsjetnike dodatno se približavamo korisnicima i omogućujemo im da još bolje vode brigu o vlastitom zdravlju. Naša aplikacija koja se nalazi u džepu korisnika i koja je upoznata s njihovim zdravstvenim stanjem i ponašanjem najbolji je alat za podsjećanje na važnost brige o zdravlju. Ovim novim funkcionalnostima Meddox postaje digitalni zdravstveni savjetnik i na tom tragu ćemo nastaviti razvijati aplikaciju u koju uskoro stižu i nove opcije, istaknula je Maja Bogović, članica Uprave za razvoj poslovanja Meddoxa.

Podsjećaju kako je za funkciju zdravih podsjetnika potrebno preuzeti najnoviju verziju aplikacije. Podsjetnici su kreirani u suradnji s partnerima Meddoxa, ljekarnicima, liječnicima i farmaceutskim kompanijama, dok su sav sadržaj i preporuke za korisnike detaljno stručno recenzirani i provjereni. Da bi korisnici omogućili Meddox zdrave podsjetnike važno je da provjere postavke na svojim pametnim telefonima te ispune svoje korisničke profile kako bi primali relevantne informacije vezane uz svoj zdravstveni status.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti