Domaći telekom dogovorio strateško partnerstvo s jednom od vodećih streaming platformi

A1 Hrvatska je dogovorio strateško partnerstvo s Netflixom.

Martina Čizmić | 19.01.2024. / 16:55

Stefan Nabialczyk, Monika Majstorović i Jiří Dvorjančanský (Foto: A1 Hrvatska)

Streaming multimedijalnog sadržaja iz godine u godinu bilježi rast. Dijelom jer su ljudi promijenili navike i žele gledati sadržaj onda kad to njima odgovara i tamo gdje im odgovara, a dijelom jer su streaming platforme postale dostupne diljem svijeta.

Stoga ne iznenađuje i da je jedan hrvatski teleoperater prepoznao koliko streaming platforme znače njegovim pretplatnicima i dogovorio strateško partnerstvo s jednom. Točnije, A1 Hrvatska dogovorila je s Netflixom strateško partnerstvo koje će njihovim korisnicima omogućiti korištenje Netflixa u sklopu odabranih paketa usluga. 

Tim povodom, kao dio posebne promotivne ponude, A1 Hrvatska svim novim i postojećim korisnicima mobilnih tarifa Savršena+ i Apsolutna te internet paketa Mega NET i Giga NET poklanja Netflixov Osnovni paket u trajanju od šest mjeseci. Korisnici mogu aktivirati ovu pogodnost putem Moj A1 aplikacije, A1 weba i na svim A1 prodajnim mjestima, koja će biti dostupna za aktivaciju do šest mjeseci od dana aktivacije.

Uvrštavanje Netflixa u našu ponudu sljedeći je inovativni iskorak k još boljem korisničkom iskustvu, kojim nastavljamo predvoditi na domaćem tržištu. Nudeći pristup ovom popularnom servisu, korisnicima donosimo najbolje od zabave iz udobnosti njihovog doma. Kontinuiranim obogaćivanjem našeg portfelja usluga nastojimo izlaziti iz okvira standardnih telekom ponuda, nudeći premium uslugu koja je još bolje prilagođena potrebama i željama korisnika, izjavila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike, A1 Hrvatska.

A1 korisnici svojom Netflix pretplatom mogu upravljati i mijenjati je unutar Moj A1 aplikacije kad god požele. Mogu otvoriti novi Netflix račun, a ako već posjeduju korisnički Netflix račun, mogu ga preseliti na A1 bez potrebe za izradom novog računa. Nakon isteka promotivnog razdoblja Netflix pretplatu mogu plaćati u sklopu mjesečnog računa za telekom usluge.

Nakon isteka promotivnog razdoblja, cijena Netflixovih paketa bit će ista kao i za ostale korisnike. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti