Donosimo vam 5 razloga zašto su ovi pametni telefoni najbolji za gejming

Galaxy A52, A52 5G i A72 po pristupačnoj cijeni spremni su za virtualnu akciju.

Sponzorirani članak | 26.04.2021. / 12:10

PR
PR (Foto: PR)

Nova Galaxy A serija pametnih telefona svakako je puna raznih softverskih i hardverskih poslastica, od stvarno jako dobre kamere pa sve do odličnih performansi i opcija za zabavu koji ih čine idealnim izborom za svakog korisnika. S moćnim procesorom, odličnim zaslonom te dugotrajnom baterijom, najnoviji Galaxy A52, A52 5G i A72 „Awesome“ pametni telefoni su kao stvoreni za gejming do kasnih noćnih sati. Stoga, nemojte da vas savjest zbog neispavanosti sljedeći dan peče jer vam donosimo pet razloga zašto su ovi pametni telefoni stvoreni za igranje videoigara. I sve to zapakirano u pametnom telefonu pristupačne cijene koji će oduševiti okorjele gejmere pa i one koji bi tek htjeli postati.

PR PR (Foto: PR)

1. Zaslon s uistinu prekrasnom glatkoćom

Da stereotip „maleni zaslon nije za igrice“ nije točan, upravo pokazuju Galaxy A52, A52 5G i A72 uređaji svojim Super AMOLED zaslonom s visokim brzinama osvježavanja. Galaxy A52 s brzinom osvježavanja od 90 Hz te Galaxy A52 5G i A72 s brzinom osvježavanja od čak 120 Hz pružaju tako glatko iskustvo korištenja da ćete ponekad samo bez veze ići gore-dolje po izbornicima koliko je čarobno za oči. Osim što je zaslon velik pa uživate maksimalno u gejmingu, ni nekoliko sati gejmanja bez prestanka neće vam smetati za oči zahvaljujući Eye Comfort Shield zaštiti.

2. Gejming način rada

Svi znamo koliko su naporne sve te obavijesti i poruke koju ne prestaju stizati, a nekad nam pametni telefoni zazvone u ključnom trenutku kada ćemo pobijediti u rundi. Rješenje za ovaj problem na novim Galaxy A pametnim telefonima dolazi u obliku Priority Mode načina rada koji blokira nadolazeće pozive i tekstove kako biste se mogli fokusirati na ostvarivanje top rezultata.

Nadalje, Game Booster opcija prilikom pokretanja igara maksimalno iskorištava performanse, unaprjeđuje brzinu mreže i memoriju, kao i trajanje baterije tako što isključuje sve aplikacije koje nisu nužne za rad tijekom gejminga. Game Booster dolazi s namjenskim sučeljem i pristupačnim izbornikom kako bi ste lako i jednostavno poboljšali svoju igru. Čudesno!

3. Baterija i otpornost

Mrzite gejmati dok vam je mobitel na punjaču? Bojite se da ćete potrošiti bateriju tijekom putovanja, dosadnog predavanja ili u javnom prijevozu? Vlasnici Galaxy A52, A52 5G i A72 pametnih telefona takvih briga nemaju jer baterija od 4,500 mAh na Galaxy A52 i A52 5G te 5,000 mAh na Galaxy A72 pametnim telefonima traje dva dana i za vrijeme intenzivnijeg korištenja. Jedan od razloga kako je to moguće je i specijalna AI Power Saving tehnologija, koja u pozadini pazi da se snaga baterije troši na najoptimalniji način pomoću umjetne inteligencije. Da, vaša baterija za što najviše volite raditi te prema tome sprječava trošenje na stvari koje vam ne trebaju!

4. TOP gejming performanse

Gejmeri znaju: moćne performanse su ključ uspjeha u gejmingu jer lag nitko ne voli. Tako novi Galaxy A uređaji donose veliki napredak u performansama, zahvaljujući odličnom osmojezgrenom procesoru te čak 6 GB RAM memorije. Ovi pametni telefoni imaju i pregršt mjesta za pohranu veličine do 128 GB, ali ako to ni to nije dovoljno, dodajte još do 1 TB prostora uz microSD karticu.

PR PR (Foto: PR)

5. Stereo zvučnici

Kad nikoga nema u prostoriji, svi gejmeri znaju da je to najbolji trenutak za uključiti zvuk do maksimuma i uživati u svim slušnim detaljima videoigara. Stoga upalite odlične stereo zvučnike koji su potpomognuti Dolby Atmos tehnologijom za vrhunski, trodimenzionalni osjećaj zvuka dok gejmate. Ne, slušalice stvarno ne trebaju!

S novom Galaxy A serijom pametnih telefona, odzvonilo je vječnom biranju konzoli za gejming ili slaganju skupog računala jer sada je prava gejming zvijer dostupna na dlanu po pristupačnoj cijeni. Za više informacija o novim Galaxy A pametnim telefonima posjetite https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-a/.

Iskoristite Samsung Lounge program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti dostupni su i na Galaxy A52, A52 5G i A72 pametnim telefonima do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

PR PR (Foto: PR)

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti