Football Manager Handheld 2012 dostupan za Android

Od sada fanovi vječno popularnog Football Managera mogu uživati u igri i na svojim Android smartphone uređajima.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 11.04.2012. / 20:51

Football Manager Handheld 2012 dostupan za Android

Od sada fanovi vječno popularnog Football Managera mogu nastaviti svoje serije pobjeda i poraza, borbi za titulu ili vizionarske transfere i na svojim Android smartphone uređajima. Nešto slabija i pojednostavljenija verzija zarazne računalne igre danas je stigla na Google Play servis.

Football Manager Handheld dostupan je za iOS već par godina, a posljedenje 2012 izdanje dostupno je za iOS uređaje već nekoliko tjedana. Međutim, vijest da je Football Manager konačno prenesen i na Googleov operativni sustav zasigurno će razveseliti milijune korisnika Androida.

Football Manager Handheld 2012 razvijen je od strane Sports Interactiva, a objavljen od strane Sege. On nije samo izravan prijevod popularne PC igre, već su autori igre imali na umu kraće razdoblje igranja same igre od strane korisnika. To je potpuno razumljivo ako ste upoznati koliko je PC verzija zarazna i koliko vremena prosjećan igrač provede za njom.

Igra vam omogućuje preuzeti bilo koji klub u 12 država: Australija, Belgija, Brazil, Engleska, Francuska, Njemačka, Nizozemska, Italija, Portugal, Škotska, Španjolska i Wales. Možete kontrolirati transfere, treninge, taktike i upravljanje timom tijekom utakmice.

Football Manager Handheld 2012 dizajniran je za Android uređaje koji koriste OS verzije 2.2 i više, a veličina mu iznosi 27MB. Igra nije besplatna – koštati će vas £6,99 / $11 / €8,5, a dostupna je na engleskom, francuskom, španjolskom i talijanskom jeziku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti