Fortnite ludnica dolazi i na Android

Osim Android verzije Fortnitea, iz Epic Gamesa najavili su i brojna ažuriranja i poboljšanja u već postojećim verzijama.

Martina Čizmić | 21.05.2018. / 15:19

Fortnite (Foto: Epic Games) (Foto: Epic Games)

Nakon što je jedna od najpopularnijih igara, Fortnite, pokorila PC, Xbox One, PlayStation 4 i iOS, u Epic Gamesu spremni su krenuti i na Android.

Epic Games potvrdio je kako im je cilj Fortnite objaviti na Google Playu ovog ljeta, no nisu dali nikakve dodatne informacije koje bi mogle otkriti kad bi to točno moglo biti.

Zasad je u mobilnoj verziji dostupan samo besplatna multiplayer verzija Battle Royalea, a iz Epic Gamesa nema nikakvih najava da bi se to u budućnosti moglo promijeniti.

Osim verzije Fortnitea za Android, iz Epic Gamesa najavili su i brojna ažuriranja i poboljšanja u već postojećim verzijama.

Tako je u pripremi glasovna komunikacija među igračima, ali i mogućnost utišavanja pojedinog igrača ili grupe kako bi se igrači međusobno lakše dogovarali.

Igrači na mobilnim uređajima pozdravilli su i najavu uvođenja "štednje baterije" koja smanjuje kvalitetu grafike, ali koristi značajno manje baterije.

Podsjetimo, Fortnite je gotovo preko noći postala jedna od najpopularnijih igara diljem svijeta. U samo 20 dana od lansiranja ostvarili su 15 milijuna dolara prihoda od prodaje, a svakim danom te brojke samo rastu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti