Servis lokacijskih usluga Foursquare upravo je oborio još jedan rekord, ovaj puta sa brojem korisnika koji je prošao brojku od 10 milijuna.

Ispravak: Dennis Crowley ispravio je netočan navod TheNextWeba, gdje se navodi kako Foursquare ima 9.3 milijuna korisnika a ne 10 milijuna kako je prije navedeno.

Dennis Crowlye objavio je u svom govoru na Syracuse fakultetu, gdje i sam diplomirao 1998., radosnu vijest za njegovu kompaniju kako je još uvijek startup tvrtka prošla 10 milijuna korisnika.

Još krajem ožujka taj broj iznosio je 8 milijuna, dok je prije toga u mjesec i pol broj korisnika povećan za dva milijuna, piše The Next Web.

Iako su mnogi predviđali kako će se Foursquare naći u problemima nakon što je Facebook objavio sličnu uslugu za checkiranje lokacije Facebook Checkin, to se ipak nije dogodilo, već je Foursquare je počeo rasti brže no ikad.

Sa preko 20 milijuna dolara investicije od poznatih osoba kao što su Ashton Kutcher pa sve do velikih investicijskih tvrtki Andressena Horowitza i ostalih, Foursquare je zaposlio nove ljude koji rade na novim unaprjeđenjima ovog servisa.

Još jedan veliki dan za Foursquare kojeg svi volimo, zar ne? Jeste se checkirali gdje danas?

UPDATE [18:44]

Ipak Foursquare još nije na brojci od 10 milijuna, piše TheNextWeb koji navodi kako je taj broj zapravo 9.3 milijuna što i nije preveliko odstupanje od prijašnjeg navoda, objavio je na Twitteru Dennis.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju