Gadgeti su odavno okupirali spavaće sobe i krevete, a sada se žele zavući ispod plahti

Nosivi gadgeti odnosno tzv. wearables u zadnje vrijeme postaju sve popularniji. Sat koji će vam reći nešto više osim vremena, uređaj za praćenje aktivnosti tijekom treninga ili naočale s projektiranom slikom i ugrađenom kamerom.

Zimo Zimo Ivan Galgoci | 08.08.2014. / 07:09

Gadgeti su odavno okupirali spavaće sobe i krevete, a sada se žele zavući ispod plahti

Nosivi gadgeti odnosno tzv. wearables u zadnje vrijeme postaju sve popularniji. Sat koji će vam reći nešto više osim vremena, uređaj za praćenje aktivnosti tijekom treninga ili naočale s projektiranom slikom i ugrađenom kamerom - čovjek bi pomislio da je vidio sve, ali kreativni poduzetnici uvijek nas uspiju iznenaditi.

Tako je tvrtka Bondara iz Velike Britanije predstavila prototip pametne igračke za odrasle - SexFit. Ovaj gadget namijenjen je muškoj populaciji a dolazi u prstenastom obliku. Navlači se na korijen penisa, time zadržavajući krv i stimulirajući erekciju. Durex i ostali proizvođači davno su predstavili slične proizvode, ali SexFit je opremljen i dodatnom tehnologijom. Sadrži akcelerometar i Bluetooth čip, te je povezan s aplikacijom na pametnom telefonu koja partneru i vama prikazuje "zanimljive" statistike, poput broja penetracije u minuti te kalorija izgorenih tijekom seksa (dobivene informacije se mogu podijeliti na društvenim mrežama, na opće šokiranje vaših prijatelja).

SexFit vibrira po potrebi, a tu su i pet LED lampica koje se pale nakon što "uhvatite ritam".

Ako prototip ovog uređaja stigne u proizvodnju, slobodno možemo kazati da je pao i posljednji bastion privatnosti u današnjem tehnološkom svijetu - spavaća soba i krevet. Iako uređaj ima potencijalnu korist, posebno među parovima koji rješavaju probleme u spavaćoj sobi, čitava ideja ali i izgled uređaja što svijetli kao disko kugla za vrijeme intimnih događaja, pomalo je uznemirujući.

Izvor Engadget

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti