Servis koji kroz sučelje nalik Pinterestu prikazuje fotografije s Instagrama, a koji je star tek nešto više od mjesec dana, od danas ima i iPad aplikaciju.

Trentuno ne postoji službeni Instagram servis pomoću kojeg možete upravljavit vašim računom sa ove društvene mreže na webu, no zato postoje drugi servisi koji to omogućuju, a jedan od njih je Pinstagram, o kojem smo već ranije pisali.

No osim što je dostupan za web, i moramo priznati da nam je već nekoliko puta dobro došao, Pinstagram je od danas dostupan i za korisnike s iPad uređajima, pa tako možete pregledati vaš Instagram feed, popularne fotografije, pretraživati ključne riječi, lajkati i komentirati.

Također, ako je vaš Instagram označen kao javni profil, možete vašu stranicu podijeliti s prijateljima koji nisu na Instagramu. Sve što trebate jest usmjeriti ih na www.pinstagram.co/korisnicko_ime. Ova će vam javna stranica omogućiti da podijelite svoje fotografije i promovirate vaš Instagram kroz više društvenih mreža i platforma.

Novost je i da možete pronaći fotografije korisnika Instagrama blizu vas - kliknite na ikonu u gornjem desnom kutu. Slike možete dijeliti i putem share ili tweet gumba na Facebooku i Twitteru.

Aplikaciju Pinstagram za iPad možete preuzeti na ovom linku.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju