Bilo je pitanje vremena kada će Google integrirati jedan od svojih najpopularnijih servisa u Google+. Mala ikona pojavila se s desne strane i omogućuje da vrlo brzo nađete željeni video uz mogućnost dijeljenja istog naravno na Google+.

Moramo priznati da nas Google iz dana u dan iznenađuje svojim novitetima u Google+ koji očito postaje sve bolji i ruku na srce, sve se više razlikuje od Facebooka s kojim su ga po lansiranju uspoređivali.

Već su prije iz Googlea istaknuli kako je Google+ servis za dijeljenje sadržaja, a to dokazuju i integracijom svojih servisa unutar ove društvene mreže pa su tako već prije omogućili dijeljenje sadržaja iz novo dizajniranog Readera, pa sve do danas kada su objavili i YouTube koji je integriran u Google+.

Dakle, kada prođete mišem preko ikone YouTubea, koju su -- moramo priznati -- mogli nekud bolje smjestiti, otvori vam se mali box za pretraživanje gdje će vam se nakon upisa željenog sadržaja ili trenutnog raspoloženja, pojaviti popup prozor sa vašim videom te popisom vezanih videa, a koji možete pomicati naokolo. Naravno, tu je odmah mogućnost dijeljenja tog sadržaja sa krugovima vaših prijatelja na Google+.

Još jedna zanimljivost jest da ljudi sa kojima dijelite taj video mogu otvoriti povezane playliste direktno iz vašeg posta.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju