HGK poziva: Imate digitalne materijale koji bi se mogli koristiti u strukovnoj nastavi? Javite se!

Traže se video materijali, prezentacije s audio ili video pripovijedanjem i drugi digitalnih sadržaji koji se odnose na strukovna zanimanja.

Martina Čizmić | 19.03.2020. / 14:38

Tinejdžeri za računalom, ilustracija (Foto: Getty Images)

Hrvatska gospodarska komora odaslala je poziv svim svojim članovima da pomognu u održavanju nastave na daljinu. 

Budući da je u strukovnim školama više od 3500 strukovnih predmeta, kako bi se mogla osigurati što kvalitetniju nastavu za učenike potrebno je prikupiti nastavnih materijala u što većem broju. U skladu s tim potrebni su snimljeni video materijali, Powerpoint prezentacije s audio ili video pripovijedanjem ili drugi digitalni sadržaji koji se odnose na strukovna zanimanja i/ili tehnologije. Riječ je o materijalima kojim se koriste ili su se koristile tvrtke prilikom internih treninga i osposobljavanja svojih zaposlenika, a koji bi svojim sadržajem mogli biti korisni i za učenike strukovnih škola, stoji u poruci HGK. 

Zamolili su svoje članove i da proslijede poziv svima koji bi mogli pomoći svojim materijalima. 

Naime, materijale i podatke o tvrtkama treba poslati u Agenciju za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. 

Spomenute materijale kao i podatke o tvrtkama potrebno je dostaviti na e-mail uz navođenje naziva gospodarskog subjekta u čijem vlasništvu su materijali, kontakt podatke te kratki opis (2-3 rečenice) na što se odnosi materijal. Podatke molimo da dostavite na adresu elektroničke pošte: nastava@asoo.hr, ističe se u poruci HGK.

Svi koji imaju dodatna pitanja i pojašnjenja, mogu se obratiti Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih na broj telefona: 01 62 74 615.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti