Homtom HT20, moćan uređaj otporan na prašinu, vodu i po dobroj cijeni

Homtom je nedavno objavio svoj novi model HT20, 4.7 inčni robusni uređaj po dobroj cijeni.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.12.2016. / 23:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iza Homtom-a je već velik broj modela, a jedan od posljednjih nosi naziv HT20, koji dolazi s 4.7 inčnim zaslonom rezolucije 1024x786 piksela. Naime, HT20 je uređaj koji slovi kao ‘stylish’ i namijenjen poslovnjacima, no to nije nužno kategorizirati. Ovaj uređaj osim što izgleda dobro, iako se radi o robusnom uređaju, osim prije spomenutih karakteristika, dolazi i s moćnim četverojezgrenim procesorom na 1.3GHz, 2GB RAM-a, te 16GB interne memorije.

Što se samih kamera tiče, HT20 na stražnjoj strani ima kameru od 13MP s autofokusom i led bljeskalicom, dok je na prednjoj strani kamera od 8MP. Otporan na vodu i prašinu, ovaj uređaj dolazi i s moćnom baterijom od 3500mAh, te čitačem otisaka prstiju na stražnjoj strani uređaja.

Redovna cijena uređaja je 150 dolara, no trenutno se uređaj nalazi na popustu, pa tako ukoliko se odlučite za njega, trebate ćete izdvojiti 50-ak dolara manje, odnosno točnije 106 dolara.

Više informacija o ovom simpatičnom uređaju možete pronaći na ovom linku.

Spomenimo i kako se na ovom linku može pronaći masivna rasprodaja gadgeta povodom kraja godine, pa svakako preporučamo da pogledate što se nudi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti