Honor predstavio svoj prvi premium pametni telefon - Honor Magic4 Pro

Iz Honora su se pohvalili kako se HONOR Magic4 Pro nedavno našao u prestižnom DxOMark testiranju kamera pametnih telefona i osvojio nagradu Gold Camera Label.

Martina Čizmić | 09.06.2022. / 15:00

Honor Magic4 Pro (Foto: Honor)

Honor je u Zagrebu predstavio svoj prvi premium uređaj na hrvatskom tržištu - HONOR Magic4 Pro. Kako je rečeno na samom predstavljanju, pozadinski raspored kamera osmišljen je kako bi podsjetio na objektiv fotoaparata, a istovremeno i kako bi korisnicima pružio fotografije slične kvalitete.

U HONOR-u uvijek nastojimo osluškivati potrebe korisnika kako bismo im pružili najbolje korisničko iskustvo. HONOR Magic4 Pro, koji predstavljamo korisnicima u Hrvatskoj, pravi je prikaz naše inovativne tehnologije i dokaz da neprestano postavljamo standarde u industriji. Redefiniranjem izvrsnosti u dizajnu, zaslonu, kameri, performansama i sigurnosti, novi HONOR Magic4 Pro korisnici će iskusiti čaroliju korištenja pametnog telefona, izjavio je Bruce Huang, prvi generalni direktor za HONOR u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Honor Magic4 Pro dolazi s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G i sustavom AI Engine 7. generacije i Cortex-X2 CPU arhitekture. Kako je istaknuto, u usporedbi s prethodnom generacijom, HONOR Magic4 Pro poboljšava performanse CPU-a za 20%, performanse GPU-a za 30%, a mogućnosti koje donosi umjetna inteligencija (AI) povećavaju se za čak 300%. Također ima 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu.

Dolazi s četverostruko zakrivljenim zaslonom veličine 6,81 inča 2LTPO i ultra tankim okvirima. Prikazuje do 1,07 milijardi boja i podržava 100% DCI-P33, što daje oštrije, realističnije boje te intenzivnije gaming iskustvo. Uz HDR 10+ tu je i MotionSync tehnologija za brzo osvježenje od 1Hz do 120 Hz, koje se prilagođava različitim sadržajima.

Predstavljanje u Zagrebu (Foto: Honor)

Na poleđini se nalazi kombinacija trostruke kamere koja sadrži široku kameru od 50MP sa senzorom u boji od 1/1,56 inča, ultra široku kameru od 50MP od 122 stupnjeva i telefoto kameru od 64MP, a sve to pokreće Ultra-Fusion tehnologija računalne fotografije, koja omogućuje fuziju u cijelom rasponu žarišne duljine. Široka kamera od 50 MP i ultra široka kamera od 50 MP pružaju 65% povećanje oštrine i jasnoće slike, a tu je još i periskopska telefoto kamera od 64 MP s optičkim zoomom od 3,5x i digitalnim zoomom od 100x.

Iz Honora su se pohvalili kako se HONOR Magic4 Pro nedavno našao u prestižnom DxOMark testiranju kamera pametnih telefona i osvojio nagradu Gold Camera Label. 

Dodali su kako ovaj model pokreće baterija od 4600 mAh sa SuperCharge tehnologijom koja pruža izuzetno dugo trajanje baterije i cjelodnevnu povezivost, a uz uređaj dolazi 100W HONOR SuperCharge žičanim punjačem.

Uređaj dolazi s najnovijom verzijom Magic UI 6.0, Android operativnog sustava koji korisnici mogu dodatno prilagoditi svojim željama preuzimanjem različitih tema. Uz značajku Efficient Smart Desktop, Magic UI 6.0 korisnicima omogućuje prilagodbu i promjenu veličine widget kartice na zaslonu i jednostavan pristup informacijama bez otvaranja aplikacija. 

Ažurirani Magic UI 6.0 također sadrži novi HONOR Health, koji korisnicima pomaže da ostanu informirani o svojoj tjelesnoj spremi, tako što će informacije poput koraka, trčanja i vožnje bicikla biti zabilježene u stvarnom vremenu. 

Pametni sat HONOR GS 3

Uz pamteni telefon, Honor je predstavio i pametni sat HONOR Watch GS 3, za koji kažu da je inspiriran tradicionalnim mehaničkim satovima, ima elegantan i moderan dizajn te koristi kvalitetne materijale poput nehrđajućeg čelika 316L.

Dolazi s novim osmokanalnim PPG senzorskim modulom koji detektira precizne optičke signale. Mehanizmom umjetne inteligencije za praćenje brzine otkucaja srca koji kombinira više algoritama za poništavanje smetnji tijekom vježbanja, pametni sat HONOR Watch GS 3 značajno poboljšava točnost značajki praćenja otkucaja srca, omogućujući korisnicima da bolje prate svoje zdravlje.

Podržavajući više od 100 načina vježbanja, pametni sat HONOR Watch GS 3 također pruža precizne mogućnosti praćenja rute i koristi ugrađeni L1 / L5 dvofrekventni GNSS (Globalni navigacijski satelitski sustav) prilikom trčanja, vožnje bicikla ili planinarenja na otvorenom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti