Honor se probio u top 5 na europskom tržištu i to slavi novim uređajima

Budući da se očekuje oporavak tržišta u 2024. godini, Honor je fokus stavio na umjetnu inteligenciju i značajke usmjerene na korisnika.

Martina Čizmić | 24.02.2024. / 08:01

Honor (Foto: Honor)

 Uoči međunarodnog sajma mobilne industrije, MWC Barcelona, koji će se održati od 26. do 29. veljače, iz Honora su se pohvalili svojim rezultatima na europskom tržištu. 

Točnije, Honor je ušao u prvih pet proizvođača mobilnih uređaja na europskom tržištu. Prema posljednjem canalys izvješću, Honor je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3 posto na godišnjoj razini, zabilježio rast od čak 116 posto u odnosu na prethodnu godinu.

Kako ističu, Honor je jedini brend koji je ostvario troznamenkasti rast tijekom ovog razdoblja u Europi.

Budući da se očekuje oporavak tržišta u 2024. godini, Honor je fokus stavio na umjetnu inteligenciju i značajke usmjerene na korisnika.

U Barceloni će tako Honor predstaviti nekoliko novih pametnih telefona. Prije svega, predstavit će Honor 6 seriju, novi uređaj u Honor Magic V2 seriji, a najavljeno je i predstavljanje još jednog telefona koji je dizajniran u partnerstvu s Porsche Designeom. 

Porsche Design Honor Magic V2 RSR Najtanji preklopni pametni telefon na svijetu i službeno predstavljen u Europi i to u posebnoj verziji, a evo i kad dolazi u Hrvatsku

Hoće li biti još nešto, znat će se u nedjelju, 25.02. kad Honor planira održati svoj događaj. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti