Hrvatska agencija udarila svoj pečat novoj verziji aplikacije Game of Thrones

Korisnici su s oduševljenjem dočekali novu aplikaciju, a dodatni vjetar u leđa dao je i američki App Store, koji ju je proglasio najboljom nadogradnjom aplikacije (Best App Updates).

Martina Čizmić | 17.04.2019. / 14:00

Borislav Petrović (backend), Petar Bešlić (Unity), Perica Levatić (Project Manager), Dario Sikirica (Unity), Filip Kiršek (Unity) i Vladimir Končar (Design) dok Matko Vujnovac (QA, nije na fotografiji) (Foto: Five)

Zagrebačka agencija s njujorškom adresom, Five, zaslužna je za novu verziju službene aplikacije serijala Game of Thrones pod nazivom A World of Ice and Fire - A Game of Thrones App. Nakon uspješne suradnje na brojnim prethodnim projektima, za dugogodišnjeg klijenta Penguin Random House, jednog od najvećih svjetskih izdavača knjiga, Five je zaslužan za najnovija poboljšanja postojeće aplikacije za ovaj planetarno popularni serijal.

Prva iskustva korisnika za korištenje aplikacije su odlični.

Aplikaciju smo preuzeli tek nekoliko mjeseci prije launcha, ali smo uspjeli napraviti velik broj poboljšanja: prije svega puno bolje iskustvo korištenja aplikacije (UX), potpuno novo korisničko sučelje, dodali smo podršku za tablete i nove uređaje poput iPhoneX, te preko stotinjak drugih optimizacija i nadogradnji, poput veće brzine rada ili dvostruko bržeg skidanja sadržaja u aplikaciju, pojašnjava project manager Perica Levatić

Korisnici su s oduševljenjem dočekali novu aplikaciju, a dodatni vjetar u leđa dao je i američki App Store ju je proglasio najboljom nadogradnjom aplikacije (Best App Updates).

Sve ovo nam daje vjetar u leđa za budući rad na aplikaciji. Sami smo veliki GoT fanovi, tako da smo iz više razloga uživali raditi na ovom projektu. Oduševila nas je i posebna zahvala klijenta kroz poklon leather bound izdanja World of Ice and Fire knjiga za cijeli tim, a vjerujemo da naš tim ima zasluge i u tome što je nova verzija dostupna i u Hrvatskoj za razliku od prethodne, otkriva Levatić.

Osim poboljšanja za krajnje korisnike, Five je olakšao posao i klijentu Penguin Random Houseu. Odsad će tako moći s lakoćom dodavati sav novi sadržaj kroz potpuno novi Content Management System za upravljanje sadržajem iz knjiga, koji je upravo Five razvio za njih. Uz njegovu pomoć jednostavnije je upravljati svim sadržajem vezanim uz više od 500 likova, gotovo 400 lokacija, a omogućuje i istraživanje GoT svijeta kroz interaktivne karte. Uz to, dodana je i mogućnost pregleda analitike aplikacije kroz Localytics sustav.

Aplikacija je dostupna za besplatan download na Apple storeu i Google Play Storeu i svakako vam preporučujemo da ju skinete, posebno ako ste GoT fan! Sve dodatne informacije možete naći u case studyu na mrežnoj stranici Fivea.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti