Huawei najavio ulazak na poslovno tržište s novom linijom pametnih uredskih proizvoda

Proizvodi će biti namijenjeni svim državnim, poslovnim i pojedinačnim korisnicima te će Huawei koristiti svoje hardverske i softverske ekosustave kao podršku svestranim uredskim proizvodima

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 11.05.2022. / 08:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

S obzirom na to da smo proteklih godina svjedočili velikim promjenama na tržištu rada te da su se način, ali i mjesto rada u potpunosti promijenili, porasla je potreba za korisnim i pametnim uredskim rješenjima koja su počela mijenjati tradicionalne uredske proizvode. Svoju priliku na ovom tržištu vidi i Huawei te su iz Huawei Consumer Business Grupe najavili ulazak na poslovno tržište s novom linijom pametnih uredskih proizvoda.

Instalacija Googleovih aplikacija na Huawei P50 Pro - 6 Isprobali smo i radi: Evo kako koristiti Googleove aplikacije na Huaweijevim uređajima

Proizvodi će biti namijenjeni svim državnim, poslovnim i pojedinačnim korisnicima te će Huawei koristiti svoje hardverske i softverske ekosustave kao podršku svestranim uredskim proizvodima koji neometano rade sa širokim rasponom pametnih uređaja, uključujući prijenosna i stolna računala, monitore, tablete, dodatke i nosive uređaje. Nova uredska rješenja bavit će se ključnim domenama poput vlada, obrazovanja, zdravstvene skrbi, proizvodnje, transporta, financija i energije.

Iz ove tvrtke vjeruju kako će na poslovnom tržištu, odnosno poslovnom opremom dominirati cloud i umjetna inteligencija te će oni iskoristiti svoje znanje i iskustvo s tržišta poslovne elektronike kako bi stvorili nove vrijednosti i inovacije, s krajnjim ciljem izgradnje visokokvalitetne, pametne i pouzdane platforme za sve poslovne i privatne korisnike. Iz Huaweija također naglašavaju robusnu podršku za svoje proizvode i servise, kao i sigurnosne mjere zaštite podataka za siguran prijenos podataka.

Slika nije dostupna Huawei predstavio rješenje koje smanjuje potrošnju energije u podatkovnim centrima za 14 posto

Huawei je tako najavio skup poslovnih proizvoda, rješenja i servisnih platformi poput MateBook B serije prijenosnih računala, MateStation B serije stolnih računala, Display B serije monitora, MatePad C serije tableta, B serije printera i B serije nosivih uređaja. Osim poslovnih uređaja, Huawei putem Cloud i AI tehnologije razvija i uređaje namijenjene privatnim korisnicima poput pametnog telefona nova 9 SE.


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti