Idućeg mjeseca u Europi kreće prodaja prvog 'zakrivljenog' LG pametnog telefona

Model nazvan G Flex, objavila je kompanija na svojim službenim web stranicama od veljače će se početi prodavati na europskom tržištu, nakon što je do sada bio dostupan jedino u Aziji.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 21.01.2014. / 11:34

Idućeg mjeseca u Europi kreće prodaja prvog 'zakrivljenog' LG pametnog telefona

Model nazvan G Flex, objavila je kompanija na svojim službenim web stranicama  od veljače će se početi prodavati na europskom tržištu, nakon što je do sada bio dostupan jedino u Aziji.

Prema objavi, LG G Flex će se prodavati u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Austriji, ali "i u još nekim zemljama", makar nije precizirano u kojima, pa nam ostaje za nadati se da će i Hrvatska biti među njima. Trenutačno je ovaj model pametnog telefona dostupan u Koreji, Hong Kongu i Singapuru, gdje se, ovisno o inačici, prodavao po cijeni od 1088, odnosno 870 američkih dolara. Što se tiče ostatka svijeta, LG je objavio kako će se na američkom tržištu G Flex pojaviti u prvom tromjesečju ove godine.

Inače, riječ je o smartphoneu koji je, kako tvrdi LG, prvi u svijetu kreiran tako da ergonomski odgovara "linijama ljudskog lica", stoga "zaobljenost" nije slučajno odabrana. Ima šest inčni zaslon (P-OLED), zaštitni premaz na kućištu koji ga štiti od ogrebotina i potencijalnih manjih oštećenja, tu su i značajke kao što su QTheatre, Dual Window, Swing Lockscreen koji je dizajniran upravo za zakrivljeni zaslon i još podosta toga... Ostale specifikacije ovog uređaja možete pogledati na priloženom linku, a cijena za europsko tržište još uvijek nije objavljena. 

Foto via: LG 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti