Osječka tvrtka Inchoo od 4.6. otvara svoja vrata svima koje zanima kako izgleda dan u tvrtku koja radi frontend i backend development te dizajn i optimizacija web trgovina.

Inchoo je za sve goste pripremio nekoliko predavanja od 20-ak minuta uz druženje i hladno piće, te mezu pod 45, a uz sve to upoznat će vas s njihovim procesima rada.

“Pričat ćemo o tome što je e-commerce, što je Magento, kako dolazi upit za suradnju, kako taj upit postaje projekt, koja je uloga konzultanata pri optimizaciji online trgovine, tko je taj famozni Cacan, kako dizajneri rade svoj posao, te ono najvažnije: što rade frontend i backend developeri.”

Inchoo čine svjetski prepoznati Magento developeri, te su ujedno i među prvima koji su 2008. počeli raditi na toj platformi za izradu internet trgovina. Iza sebe imaju više od 100 projekata, 950+ blog postova i sada su Magento Gold Solution Partner. Drugim riječima, sam Magento (dio eBay Inc.-a) prepoznao je kvalitetu usluga i projekata koji su izašli iz njihove radionice. 

“Vjerujemo da nas to kvalificira da možemo reći par riječi o programiranju i pomoći vam (pro)plivati u developmentu e-commerce voda.”
Više informacija, kao i link za prijavu, potražite na njihovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju