Investicijski fond i poslovni akcelerator Eleven ulaže 25.000 eura početnog kapitala u hrvatske startupe

Kroz bugarski poslovni akcelerator Eleven prošla je nekolicinom hrvatskih startupa, a trenutno u njemu boravi nekoliko njih poput Colombio, ThiefScry.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.02.2015. / 10:30

Investicijski fond i poslovni akcelerator Eleven ulaže 25.000 eura početnog kapitala u hrvatske startupe

Kroz bugarski poslovni akcelerator Eleven prošla je nekolicinom hrvatskih startupa, a trenutno u njemu boravi nekoliko njih poput Colombio, ThiefScry, a jesenski polaznik U:Plug osigurao je već 100.000 eura investicije za razvoj i uz to stigao do 30.000 prednarudžbi u brojnim zemljama.

Svi koji smatraju da imaju ili razvijaju projekt koji tržišno može preskočiti granice Hrvatske, mogu se prijaviti za selekcijski proces na sljedećem linku.

Dobrodošle su sve kvalitetne prijave, bilo se radi o softwareskim rješenjima, online uslugama i aplikacijama koje već imaju makar minimalnu potvrdu koncepta, onima koji su u završnoj fazi razvoja, ili da se radi o gotovim proizvodima koji traže priliku i proboj na svjetsko tržište - rekao je Dilyan Dimitrov, jedan od osnivača Elevena.

Uz početnih 25,000 eura investicije za minimalni udjel, izabrani projekti imaju mogućnost osigurati ukupno 200,000 eura investicije preko Elevena za najviše 20 posto udjela u projektu.

Poziv je otvoren do 8. ožujka, a već tijekom poziva, Elevenov team će u Zagrebu imati Dan otvorenih vrata, tijekom kojeg će zainteresirani moći dobiti više informacija o Elevenu i programu od samih osnivača.

Također, po prvi puta, Eleven će održati i lokalni Selection Days u Zagrebu, za projekte odabrane u prvom krugu, a izabrani timovi putuju na završni Selection Days u Sofiju na pregovore oko investicije.

Zato, ako mislite da imate dobru ideju ne oklijevajte već se prijavite na natječaj jer se možda baš u vama krije neki novi uspješan startup.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti