Isprobajte kako bi mogao izgledati novi iOS7 na novom iPhoneu 5S

Ovo je jedan od odličnih primjera kako uz pomoć novih tehnologija možemo dočarati nove funkcionalnosti uređaja, u ovom slučaju koncept iOS 7 te iPhone 5.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.06.2013. / 17:30

Isprobajte kako bi mogao izgledati novi iOS7 na novom iPhoneu 5S

Ovo je jedan od odličnih primjera kako uz pomoć novih tehnologija možemo dočarati nove funkcionalnosti uređaja, u ovom slučaju koncept iOS 7 te iPhone 5.

Koliko danas interaktivne stranice postaju pokazuje ovaj primjer u kojem je ekipa sa stranice recombu.com htjela pokazati kako oni zamišljaju iOS7, koji će Apple objaviti u ponedjeljak, te kako bi možda izgledao iPhone 5S.

Odlična stvar u cijeloj priči jest to što ovaj koncept zaista funkcionira i možete ga isprobati — doduše samo na webu.

Iako nemaju swipe geste (mada bi se i to moglo izraditi pomoću HTML5, CSS i JavaScripta u čemu je napravljen i sam koncept), ovaj interaktivan web prikazuje dizajn sučelja novog iOS7.

Ono što možete jest klikati na Home gumb, te na traku s obavijestima koju umjesto da povučete dolje morate na nju kliknuti, ili pak klikati po raznim ikonama. Sve je ovo sastavljeno na temelju raznih glasina koje su zadnjih nekoliko mjeseci kružile webom, a dok čekamo ponedjeljak, možemo isprobati ovaj koncept.

Isprobajte iOS7 na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti