Hrvatski telekom nedavno je donio odluku kako se T-com T-club bodovi moraju iskoristiti do 31.10.2011. Ukoliko ih do tog datuma ne iskoristite oni vam propadaju!

- Skupljanje vaših T-Com T-Club bodova završava pravodobnim podmirenjem računa za kolovoz. Korištenjem T-Com usluga od rujna iste više nećete moći sakupljati. Bodove možete zamijeniti do 31.10.2011. Nakon toga datuma zamjena bodova za T-Com nagrade više neće biti moguća – stoji na stranici Hrvatskog telekoma.

Važno je istaknuti kako se spomenuta odluka ne odnosi na koritnike T-mobile usluga, već samo na T-Com korisnike.

Korisnici koji zajedno sakupljaju bodove za T-Mobile i T-Com i dalje će moći sakupljati i koristiti bodove ostvarene na strani T-Mobilea, no bodovi za T-Com neće se više evidentirati kao što je bio slučaj do sada.

Bodove možete zamijeniti za nagrade poput: Minute razgovora u T-Com fiksnoj mreži, MAXadsl i MAXtv pogodnosti, popusti u T-Centrima.

Pretpostavka je da svi korisnici T-Com usluga ne otvaraju redovito internetske stranice Hrvatskog telekoma, a obavijest o prestanku vrijednosti T-Com bodova nismo uspjeli pronaći ni u javnim servisima, pa se opravdano nameće pitanje zbog čega Hrvatski telekom nije pronašao bolje načine kako bi o novostima obavijestio korisnike. Sudeći prema reakcijama nekolicine korisnika T-Com usluga koje smo kontaktirali, većina nije bila upoznata s novim HT-ovim pravilima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju