Jim Carrey putem interneta iskazuje ljubav prema 22-godišnjoj Emmy Stone [VIDEO]

Poznati glumac Jim Carrey na svojoj je stranici objavio video u kojem iskazuje ljubav prema 22. godišnjoj glumici Emmy Stone. Carrey prolupao?

Zimo Zimo Zimo | 26.08.2011. / 12:17

Jim Carrey putem interneta iskazuje ljubav prema 22-godišnjoj Emmy Stone [VIDEO]

Poznati glumac Jim Carrey na svojoj je stranici objavio video u kojem iskazuje ljubav prema 22-godišnjoj glumici Emmy Stone. Carrey prolupao?

Nije. Sve je to dio pomno isplaniranog marketinga glumca koji se prema riječima Erik Davisa iz Fandanga 'izgubio unazad nekoliko godina', te kako želi povratiti svoju slavu.

'Nemojte da vas ovaj video zavarava, Jim Carrey nije prolupao. Ovo je pomno konstruiran video sa nekoliko odličnih trikova komedijaša koji je isplaniran prije puštanja u javnost i promoviran putem press objava nekoliko sati nakon što je objavljen na webu.' -- nadodaje Davis.

Mlada glumica Emma Stone možda još nema neku zapaženu ulogu u svijetu filma, no uz pomoć Jim Carreya i njegovog videa, koji je već na pola milijuna pogleda, vjerojatno će pridobiti veću pažnju, barem što se tiče javnosti.

Jim Carrey dobro razumije moć interneta pa tako već duže vrijeme aktivno koristi svoj Twitter @JIMCARREY kako bi pisao o svojim ludostima, a na kojem je ujedno i napisao komentar vezan uz ovaj video. 'Da, moja poruka Emma-i Stone je komedija i najzanimljivije je da je sve što sam rekao istina.'

Pogledajte video Jim Carreya i javite nam što mislite.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti