Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu?

Tom Cruise, Kardashians, Miley Cirus, David i Victoria Beckham izgledaju savršeno, naravno uz pokoji trik u Photoshopu, no kako bi oni izgledali da nisu slavni, odnosno bili obični ljudi?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.09.2013. / 10:37

Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu?

Tom Cruise, Kardashians, Miley Cirus, David i Victoria Beckham izgledaju savršeno, naravno uz pokoji trik u Photoshopu, no kako bi oni izgledali da nisu slavni, odnosno bili obični ljudi?

Danny Evans je umjetnik koji je odlučio spojiti lica poznatih s licima i tjelom normalnih ljudi, te samim time pokazao kako bi oni možda izgledali da nisu ušminkani, sređeni i fancy.

Evan je već specijaliziran u obradi celebrityja pa tako u nastavku možete pogledati kako bi izgledali bez svojih vizažista, nutrista, fitnes trenera i naravno Photoshopa.

Prepoznajete li osobe sa slika? Više možete potražiti na Facebook stranici Planet Hiltron. Koja vam je slika najsmiješnija?

Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu? Kako bi izgledali Tom Cruise, Kardashiansi, Beckhami i ostali celebrityji u normalnom životu?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti