Instagram je odličan servis za dijeljenje fotografija, vaših najdražih trenutaka, selfija, hrane, itd., no uvijek postoje komentari koji nisu poželjni na vašem profilu. 

I dok većina ljudi ne zna da je to moguće, brisanje komentara na Instagramu je zapravo vrlo jednostavno. Sve što trebate jest pratiti sljedeće upute i vaš će Instagram profil biti čist od nebitnih i glupih komentara.  

Ako imate iPhone, otvorite sliku gdje imate neželjeni komentar, kliknite na “Comment” i pronađite komentar koji želite obrisati. Zatim swipeajte prema lijevo i dobit ćete dvije opcije, jedna je za odgovaranje na komentar, a druga je za brisanje istog.  

Na Androidu je stvar nešto malo drugačija, pa ćete tako morati kliknuti na mali “speech bubble” kao da želite napisati novi komentari. Tapnite i držite prst na komentaru koji želite obrisati, te zatim odaberite Delete ili Delete and Report Abuse. 

Windows Phone korisnici za sada nemaju ove opcije, no mogu komentare obrisati putem web verzije Instagrama. Prvo se trebate prijaviti, zatim pronaći fotografiju koja ima neželjeni komentar i kliknite na nju. Nakon toga vidjet ćete “x” s desne strane komentara! 

Ovo će vam pomoći i ukoliko ste napravili neku grešku u pisanju i objavili komentar prije nego ste provjerili što ste napisali.

Izvor Wired

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju