Lenovo predstavio novu generaciju tableta za obiteljsko korištenje i zabavu

Lenovo je predstavio pet novih tableta namijenjenih korištenju kod kuće i za zabavu.

Martina Bolšec Oblak | 25.08.2018. / 12:39

Galerija

Lenovo je predstavio najnoviju generaciju Android tableta osmišljenih za dijeljenje i zabavu među članovima obitelji: Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8, Lenovo Tab E10, kao i nove mainstream i premium tablete, Lenovo Tab M10 i Lenovo Tab P10.

Svaka obitelj treba barem jedan tablet kako bi gledali svoje emisije, pretraživali, kupovali na internetu i igrali igre. Tableti su ugodniji do pametnih telefona za gledanja sadržaja i prenosiviji od vašim osobnih računala, tako da ga možete ponijeti u krevet ili prilikom izlaska s djecom. Međutim, kupovina jednog ili više uređaja koji su prikladni za svakog člana obitelji može rezultirati nekim teškim izborima budući da ćete prilikom odlučivanja trebati misliti o mobilnosti, cjenovnoj pristupačnosti i prilagođenosti djeci.

S novom, svestranom Lenovo E serijom tableta, obitelji mogu odabrati tablet koji će zadovoljiti gotovo svaki budžet i potrebu.

Lenovo Tab E7

Lenovo Tab E7 (Foto: Lenovo) (Foto: Lenovo)

Osnovni Lenovo Tab E7 osmišljen je kako bi korisnicima pružio najviše za njihov novac, s elegantnim profilom koji dolazi s Android Oreo Go Edition, što znači lakše aplikacije, više pohrane i poboljšanu izvedbu. Njegov 7-inčni okvir od samo 10,33 mm omogućava laku prenosivost, kao i gledanje do pet sati videa bez dodatnog punjenja.1

Lenovo Tab E8

Lenovo Tab E8 (Foto: Lenovo) (Foto: Lenovo)

Kućanstva s nekoliko korisnika tableta mogu se odlučiti za Lenovo Tab E8, koji omogućava nekoliko odvojenih profila, sučelje i pohranu. Lenovo Tab E8 također pruža sveobuhvatno vizualno i auditivno iskustvo s 8-inčnim HD zaslonom, koji slikama i filmovima pruža dinamičan izgled, dok prednji zvučnici koje podržava Dolby Atmos u domove donose zvuk poput onog u kinu. Najbolje od svega, Lenovo Tab E8 s tanjim i laganim profilom od 8,9 mm i težine tek 320g, osmišljen je za korištenje u pokretu te pruža mogućnost reprodukcije video sadržaja do 10 sati.1

Lenovo Tab E10

Lenovo Tab E10 (Foto: Lenovo) (Foto: Lenovo)

Konačno, Lenovo Tab E10 osmišljen je za obitelji koje trebaju potpuno audio-vizualno iskustvo na tabletu za svoj dom. Ovaj snažni i tanki tablet dolazi s dva prednja zvučnika s tehnologijom Dolby Atmos i 10-ičnim HD zaslonom te brzim Qualcomm Snapdragon 210 procesorom. Lenovo Tab E8 i Lenovo Tab E10 dolaze s 5MP stražnjom kamerom s auto fokusom i 2MP prednjom kamerom s fiksnim fokusom.

Lenovo Tab M10: klasični obiteljski tablet za sve generacije

Domaćinstva koja svoje tablete stalno koriste kod kuće te na putovanjima željet će optimalno iskustvo zabave te mogućnost dijeljenja, što je i razlog predstavljanja mainstream uređaja Lenovo Tab M10. Dolazi sa snažnim Qualcomm Snapdragon Octa-Core 1.8GHz procesorima, prekrasnim 10.1-inčnim Full HD zaslonom i Dolby Atmos potporom. S tankim i laganim profilom (od 48 grama), elegantni Lenovo Tab M10 također donosi izvrsne multimedijske značajke, uključujući dvostruke prednje zvučnike. Obitelji s djecom također mogu dobiti opcionalni Kid’s Pack za trajno i ugodno iskustvo kroz prilagođen amortizer otporan na šokove i poseban način rada za djecu koji dolazi s ažuriranim i odabranim dječjim sadržajem.

Lenovo Tab P10: Personalizirani tablet

Lenovo Tab P10 (Foto: Lenovo) (Foto: Lenovo)

Kućanstva u kojima se na tabletima najviše koriste multimedijski sadržaji mogu se odlučiti na ultra-premium Lenovo Tab P10. Perjanica Android tableta tvrtke Lenovo redefinira obitelj uređaja s nevjerojatnim dizajnom s dvostrukim staklom, metalnim okvirom te uskim rubom kao i ultra tankim i laganim profilom (sa 7mm debljine i težine 440g), u Aurora Black ili Sparkling White izdanjima.

Njegove značajke za zabavu su zapravo one u kojima Lenovo Tab P10 uistinu dolazi do izražaja, s četiri zvučnika koja će iskoristiti Dolby Atmos na najbolji mogući način. Lenovo Tab P10 dolazi s 8MP stražnjom kamerom s auto-fokusom te 5MP prednjom kamerom s fiksnim fokusom.

Ovako lijep i snažan tablet zasigurno će biti korišten često zahvaljujući značajkama poput ultra brzog senzora za čitanje otiska prsta koji u potpunosti iskorištava već integrirane mogućnosti za više korisnika. Jednom kada je kreiran obiteljski profil, jednostavno stavite prst na senzor za čitanje otiska kako bi se ulogirali u svoje personalizirano iskustvo korištenje tableta koje čuva vaše pozadine, postavke, aplikacije, igre i datoteke, a koji se čuvaju zasebno od iskustva vaših roditelja, braće i sestara ili djece u vašem domu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti