Tijekom rujna u Rovinju se održao eZ Pubslih Summer Camp i prvi PHP Summer Camp koji je okupio brojne developere u četiri dana prepunih radionica i predavanja.

Uz radionice koje su bile orijentirane na učenje, te dijeljenje znanja i iskustva, bilo je dovoljno prilike i za 'networking': natjecanje u petominutnoj prezentaciji programskog rješenja, zabavna debata, okrugli stolovi, kokteli, zajedničke večere, jutarnje trčanje, popodnevno bicikliranje, te na kraju izlet brodom do Limskog kanala. 

“U Netgenu smo vrlo zadovoljan sa kampom jer smo podigli kvalitetu radionica, dodali više prilika za druženje i proširili priču na PHP/Symfony zajednicu. Što se tiče iduće godine željeli bi nastaviti sa svim dobrim što smo radili do sada, dodatno podići kvalitetu radionica te dovesti više polaznika. Neke promjene će biti neminovne da bi smanjili indirektni trošak sudionicima, ali koncept će i dalje ostati isti: naglasak na učenje kroz radionice i druženje na nekom lijepom mjestu uz more.”, istaknuo je Ivo Lukač iz Netgena, jedan od organizatora ovog događaj.

Ovogodišnji kamp je bio najveći do sada sa preko 90 sudionika iz 16 zemalja, od toga 17 predavača iz 11 zemalja. Kao i svake godine pružena je prilika studentima za sudjelovanje kroz besplatne kotizacije, bilo je 4 studenta sa FESB-a, 1 s FER-a i 1 s ETFOS-a.

Sve galerije slika se mogu pronaći na Facebook stranici kampa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju