Logitech M330 Silent Plus i M220 Silent - miševi kod kojih se ne čuje "klikanje" čak i noću

Radite li često do kasnih noćnih sati? Trebali vam miš kod kojega se ne čuje "klikanje" tipkama?

Sanja Ledinek | 02.09.2016. / 08:12

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Logitech se upravo pohvalio svojim prvim razvijenim nečujnim bežičnim miševima: Silent i M330 Silent Plus.

Uz Logitech M220 Silent i M330 Silent Plus miševe nećete ometati druge osobe ako se nalaze u istoj prostoriji, osobito u kasnim noćnim satima. Tako možete ostati produktivni ako vam supruga ili "zimmer" imaju tanak san, pa čuju i najmanji zvuk iz svoje okoline.

Miševi su zadržali onaj standardni osjećaj klika na koji smo navikli od prvog dana, ali im je količina buke (Quiet Mark) smanjena za više od 90 posto. Ovaj podatak potvrđen je od strane Noise Abatement udruženja.

Prema Logitechu, M330 Silent Plus i M220, nude istu izdržljivost kao tradicionalni miševi koje smo navikli upotrebljavati i točnost praćenja uz naprednu optiku Logitech Advanced Optical Tracking tehnologiju koju koristi senzor. Oba su bežična ( USB ) i odlično obavljaju svoj posao do udaljenosti 10 m zahvaljujući “plug-and-forget” nano prijemniku. Podržavaju rad s Windows, Mac OS, Chrome i Linux računalima. Rade gotovo na svim površinama pa čak i staklu.

Logitech M330 Silent Plus odlikuju tipke od mekane gumene za udobno prianjanje, kućište u živopisnim bojama i baterija dostatna za rad oko dvije godine.

Logitech M220 Silent, ima bateriju koja traje nešto kraće, oko 18 mjeseci. Miš je ergonomski prilagođen za ugodno korištenje podjednako desnom i lijevom rukom. Neće bit dostupan u više boja. Postoji odabir samo jedne, crne.

Miševi bi se trebali pojaviti na tržištu u listopadu, po preporučenoj cijeni od 309,00 kn, oodnosnood 199,00 kn za slabiji model.

Izvor: www.logitech.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti