Na WinDays18 domaći i strani predavači održat će više od 150 predavanja

WinDays18 Technology imat će više od 130 predavanja u nova 4 programska smjera: moderno poslovno okruženje, poslovne aplikacije, aplikacije i infrastruktura te podaci i umjetna inteligencija.

Martina Čizmić | 01.03.2018. / 14:46

WinDays18 (Foto: Microsoft) (Foto: Microsoft)

Konferencija Microsoft WinDays, najveće regionalno poslovno-tehnološko okupljanje održat će se od 24. do 27. travnja 2018. na otoku Sveti Nikola u Poreču. WinDays18 Business donijet će 6 programskih smjerova vezanih uz različite industrijske grane, a drugoga dana će se baviti tehnologijama budućnosti koje mijenjaju poslovanje. WinDays18 Technology tijekom 3 dana će imati više od 130 predavanja, a u Poreč stižu domaći i strani IT stručnjaci, neki od njih po prvi puta.

18. WinDays konferenciju otvorit će WinDays18 Business koji će se fokusirati na različitim industrijskim granama. Prvog će dana razgovarati o poslovnim izazovima u pojedinim industrijskim granama, te na koji način primjena Microsoftove tehnologije pomaže u transformaciji poslovanja financijskih institucija, proizvodnje, maloprodaje, zdravstva, obrazovanja i javnog sektora. Drugoga dana program se seli u veliku dvoranu u kojoj će keynote predavanja održati nekoliko stranih govornika, među kojima je i Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired. White je stručnjak za trendove i tehnologije budućnosti koje utječu na korisnike i na poslovanje, a često gostuje i govori na događanjima širom svijeta na temu Internet of Things i Umjetne inteligencije (AI).

WinDays18 Technology ove će godine u Poreču okupiti više od 130 predavača, a riječ je o stranim i regionalnim IT stručnjacima među kojima su i Luka Gospodnetić, Damir Zelenić i Adis Jugo. Uz najnovije trendove i tehnologije budućnosti, teme će se baviti integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava te rješenjima baziranima na otvorenom kodu. Konferencija će se održati od srijede do petka, odnosno od 25. do 27. travnja 2018.

Prijave su otvorene online. Early Bird razdoblje produženo je pa se kotizacije mogu nabaviti po povoljnijim cijenama do 4. ožujka 2018.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti