Najbolji radovi desetog SoMo Borca bit će nagrađeni jedinstvenim NFT-ovima

SoMo Borac donosi novu digitalnu dimenziju svojim nagradama, uz brojne dodatne pogodnosti za tvorce najboljih projekata jubilarnog desetog izdanja.

Zimo Zimo | 27.10.2022. / 11:04

SoMo Borac NFT (Foto: SoMo Borac)

 SoMo Borac powered by Httpool za svoje jubilarno deseto izdanje sprema jedinstvene nagrade koje će kući ponijeti kreatori najboljih radova. Naime, 16 najboljih projekata i 28 finalista će uz već prepoznatljivi kipić dobiti i jedinstveni NFT koji će im omogućiti i otključavanje niza dodatnih pogodnosti.

Za deseto izdanje SoMo Borca odlučili smo napraviti dodatni iskorak te u partnerstvu s Revutom našem prepoznatljivom kipiću dajemo jednu digitalnu dimenziju i jedinstvenost na ovim prostorima. Vidimo veliki porast korištenja web3 tehnologija u marketingu na razini regije, što pokazuje da pratimo globalne trendove i implementiramo najbolje prakse. Jedva čekamo vidjeti zajednicu digitalnih stručnjaka na jednom mjestu na kojem ćemo razmijeniti iskustva i dojmove kako bi cijeli sektor pogurali prema naprijed, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

SoMo Borac postaje jedna od prvih nagrada u ovom dijelu Europe za koju će se izdati NFT koji potvrđuje njenu autentičnost. Osim jedinstvene grafike, dobitnici i finalisti će biti nagrađeni benefitima koje iz virtualnog svijeta mogu lako pretvoriti u vrlo opipljive financijske pogodnosti za kupnju online pretplata na brojnim platformama koje često koriste.

Za jubilarno deseto izdanje prijavljen je velik broj kvalitetnih regionalnih projekata, a o tome tko će kući ponijeti SoMo nagrade odlučivat će renomirani stručnjaci iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Osim na na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada za radove iz područja digitala. Jubilarna 10. dodjela nagrada održat će se 11. studenog u Zagrebu, budite dio događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mjestu i osigurajte svoju ulaznicu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti