Naušnice sa zaslonom, novi trend u svijetu nakita?

Koliko bi čudno danas bilo vidjeti ženu koja nosi naušnice sa zaslonom na kojem se reproducira neki video? Prilično čudno zar ne? No dok tome još dodate cijenu od 200-300 dolara onda stvari zaista postaju čudne.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.08.2013. / 08:06

Naušnice sa zaslonom, novi trend u svijetu nakita?

<span style="\&quot;line-height:" 1.6em;\"="">Koliko bi čudno danas bilo vidjeti ženu koja nosi naušnice sa zaslonom na kojem se reproducira neki video? Prilično čudno zar ne? No dok tome još dodate cijenu od 200-300 dolara onda stvari zaista postaju čudne.

MJ McLaren, kompanija je koja je izradila video naučnice, nakit koji može reproducirati od četiri do osam sati videa, screen savera, prezentacija ili čak reklama.

Video naušnice sastoje se od malog zaslona dužine 2.25 dužine i 1.25 visine, te teže oko 17 grama. Ovaj 'nakit' spaja se preko USB kabela kako bi se mogao puniti ili dodavati sadržaj a kompatibilan je s MAC i PC računalima. Uređaj može reproducirati MOV, AVI, MP4, Wmw, Mpeg i Mpg formate, a može se koristiti i za reproduciranje zvuka no to mu nije primarna namjena.

Uređaj dolazi u tri različite verzije odnosno 2GB, 4GB i 8GB a cijena se proteže od 200$ za 2GB, 249$ za 4GB odnosno 300$ za 8GB.

Kompanija je pokrenula i Indiegogo kampanju kako bi završila svoju prototip verziju i istraživanje tržišta.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti