Nova kolekcija remixeva Depeche Modea

Depeche Mode će 6. lipnja objaviti kolekciju novih i starih remixeva nazvanu ''Remixes 2: 81-11''.Album će pokrivati cijelu njihovu karijeru

Zimo Zimo Danijel Levatić | 27.03.2011. / 17:46

Nova kolekcija remixeva Depeche Modea

Depeche Mode će 6. lipnja objaviti kolekciju novih i starih remixeva nazvanu ''Remixes 2:   81-11''.

Album će pokrivati cijelu njihovu karijeru, od albuma ''Speak And Spell'' 1981. godine

do ''Sounds Of The Universe'' iz 2009. godine, a predstavlja nastavak kolekcije Remixes: 81-04 iz 2004. godine, kojom još jednom Depeche Mode opravdavaju status jedne od najutjecajnijih i najinovativnijih grupa današnjice.

Depeche Mode se gotovo tri desetljeća nalaze na čelu kulture remiksiranja, a najnovija kompilacija sjedinila je klasike remixiranja od M83, UNKLE-a, Trentemollera, Francoisa Kervorkiana i Dan The Automatora, kao i nove remixeve Stargatea, Eric Prydza, Karlsson & Winnberga (Mike Snow), te Röyksoppa.

Prošireno izdanje sadrži i ekskluzivne remixeve bivših članova benda, Vince Clarkea i Alana Wildera, koji su po prvi puta remixirali pjesme za bivše kolege.

''Remixes 2: 81-11'' biti će dostupni u dva različita CD formata; jednostruki i trostruki, kao 6x12'' LP box set, te  kao digitalni  download.

Vrhunac kompilacije svakako su remiksirani klasici poput ''Dream On'' (Exciter), ''Suffer Well'', ''John The Revelator'' i ''A Pain That I'm Used To'' (Playing The Angel), te ''In Chains'', ''Peace'' i ''Wrong'' (Sounds Of The Universe), dok su novo remixisani ''Tora! Tora! Tora!'' i ''Puppets'' (Speak And Spell), ''Never Let Me Down Again'' i ''Behind The Wheel'' (Music For The Masses) i ''Question Of Time'' (Black Celebration). Najpoznatiji singl ''Personal Jesus'' sa albuma ''Violator'' iz 1990. na kompilaciji izlazi u nekoliko remixeva.

Depeche Mode pripadaju probranoj grupi prvoligaša koji su od 1981. do danas uspjeli preživjeti s netaknutim idealima, kreativnim vizijama i gotovo nedirnutom osnovnom postavom  benda.

Martin Gore, Dave Gahan i Andy Fletcher, koji su 1981.osnovali bend, nastavljaju dobivati priznanja kritike i publike diljem svijeta, kako u studiju tako i na koncertima.

Svih 11 studijskih albuma (koji su prodani u preko 95 milijuna primjeraka)  našlo se na Top 10 listama, ne samo u Britaniji i SAD-u nego i u 20-ak zemalja poput Kanade, Njemačke, Francuske, Italije, Španjolske, Švedske, Danske, Švicarske i Blegije.

Depeche Mode - Everything Counts [Oliver Huntemann & Stephan Bodzin Dub]:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti