Oleg Maštruko pokrenuo Indiegogo kampanju za svoju knjigu!

Ime Oleg Maštruko sigurno vam je dobro poznato, pogotovo ako pratite tehnologiju i ako čitate časopis Mreža ili Bug. Oleg ima dugogodišnje iskustvo u novinarstvu, a osim što voli tipkati, voli putovati i slikati.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.02.2014. / 18:59

Oleg Maštruko pokrenuo Indiegogo kampanju za svoju knjigu!

Ime Oleg Maštruko sigurno vam je dobro poznato, pogotovo ako pratite tehnologiju i ako čitate časopis Mreža i Bug. Oleg ima dugogodišnje iskustvo u novinarstvu, a osim što voli tipkati, voli putovati i slikati.

Oleg voli fotografiju i obožava slikati napuštena mjesta, što je povod njegove Indiegogo kampanje u kojoj prikuplja novac za svoju knjigu "Without people". Iako je do kraja kampanje ostalo još 41 dan, Oleg je prikupio više od polovicu traženog iznosa od 6.000 dolara, a koji će mu pomoći u produkciji ove knjige. Također, 5% od prikupljenih sredstva donirat će za zbrinjavanje napuštenih životinja.

U videu ispod Oleg je objasnio sve što trebate znati o njegovom planu i ovoj crowdfunding kampanji, a na svima nama je da mu pomognemo i da čim prije dođe do svog cilja.

Dijelite ovaj post sa svojim prijateljima i donirajte nešto dolara za ovaj projekt.

"Cilj kampanje je prikupiti 6.000 dolara u roku od 45 dana. Svi koji mu pomognu uplatom od 12 dolara (oko 70kn) dobiti će digitalni primjerak njegove knjige Without People već u svibnju. Oni koji se pak odluče odriješiti kesu za 39 dolara (oko 220kn) uz digitalni primjerak dobiti će i tiskani primjerak." — prenosi portal crowdfunding.hr.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti