Osjećate li se prestaro ili premlado za svoju dob? Saznajte kroz kratki test!

Deset je sati navečer, a tulum kod prijatelja tek se počinje zahuktavati. Vi nervozno gledate na sat - vrijeme spavanja odavno je prošlo, glazba je preglasna a ujutro se budite rano jer vas čeka posao.

Zimo Zimo Ivan Galgoci | 08.08.2014. / 07:06

Osjećate li se prestaro ili premlado za svoju dob? Saznajte kroz kratki test!

Deset je sati navečer, a tulum kod prijatelja tek se počinje zahuktavati. Vi nervozno gledate na sat - vrijeme spavanja odavno je prošlo, glazba je preglasna a ujutro se budite rano jer vas čeka posao. Dok drugi ispijaju ogromne količine alkohola i penju se po stolovima, vi se ne možete oteti dojmu da ste jednostavno prestari za sve to. Pitate se kad je promjena nastala, jer nekoć ste bili vodeći partijaner.

Možda je i obrnuta situacija, tulum završava u deset, prijatelji se razilaze, nitko nije pijan jer su stigli automobilom, a kući ih čekaju djeca čije čuvanje se naplaćuje po (školskom) satu. Jedino vi okrećete brojeve telefona u potrazi za nekom drugom zabavom, a mlađe i energično društvo uopće vas ne smeta. Pitate se što se to dogodilo s vašim prijateljima koji su nekoć bili tako cool?

Osjećate li se prestaro ili premlado za svoju dob? Saznajte kroz kratki test!

U oba slučaja radi se o blago poremećenoj mentalnoj dobi, koja je najčešće par godina različita od stvarne. Star si onoliko koliko se osjećaš starim, zar ne? Ako želite saznati svoju mentalnu dob, pozivamo vas da riješite kratak test. Sve što trebate jeste iskreno odgovoriti na 25 jednostavnih pitanja vezanih uz vašu osobnost (na svako pitanje možete dati samo jedan odgovor), a za što precizniji rezultat, iskrenost je nužna (bez brige, nema osjetljivih pitanja i test je potpuno anoniman). Na kraju ćete saznati odgovara li vaša stvarna dob onoj emocionalnoj, odnosno u koji scenarij s početka teksta spadate.

Napomena: Test je kreiran za zabavu i stoga rezultat nemojte shvatiti previše ozbiljno. Ovo nije znanstveni test.

KRENI - KOJA JE MOJA MENTALNA DOB?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti