Otkazan Mortal Kombat X za Xbox 360 i PlayStation 3

Borilačka igra Mortal Kombat X ipak neće dobiti Xbox 360 i PlayStation 3 verzije, a svi korisnici koju su igru već naručili, dobit će povrat novca, objavila je kompanija Warner Bros. Interactive Entertainment.

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.09.2015. / 10:06

Otkazan Mortal Kombat X za Xbox 360 i PlayStation 3

Borilačka igra Mortal Kombat X ipak neće dobiti Xbox 360 i PlayStation 3 verzije, a svi korisnici koju su igru već naručili, dobit će povrat novca.

Nakon nekoliko mjeseci razvoja, Warner Bros. Interactive Entertainment odlučio je otkazati najnoviji dio Mortal Kombat serijala za Xbox 360 i PlayStation 3 konzole.

Kompanija je objavila da je radila na tome da na svoje Xbox 360 i PlayStation 3 donese kvalitetan standard, kakav je na aktualnim platformama, ali nažalost nije uspjela isporučiti proizvod onakav kakav je originalno zamislila.

Mortal Kombat X za Xbox 360 i PS3 za objavu je originalno bio predviđen kada i Xbox One, PlayStation 4 i PC verzije u travnju, no kompanija Warner Bros. je ove dvije verzije odložila za ljeto, a zatim za jesen.

High Voltage Software studio, koji je radio na PC verziji Mortal Kombat X igre, također je radio i na Xbox 360 te PS3 verzijama igre.

Ova će vijest vjerojatno razočarati brojne ljubitelje ovog borilačkog serijala, no vjerujemo da Warner Bros. zna što radi jer je kvaliteta ipak najvažnija.

Izvor: Gamespot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti