Galerija

Sedmi po redu Reboot InfoGamer ove se godine prostire na još više paviljona i kvadratnih metara izložbenog prostora no do sad. Posjetitelji tako imaju priliku isprobati neke od najpoznatijih igara, ali i okušati se u igrama koje još nisu službeno dostupne na tržištu.

Već je prvog dana najveću pozornost privukao prostor PlayStationa, Fortnitea i hrvatske igre SCUM. Upravo je SCUM-ov izložbeni prostor posebno zanimljiv jer je ograđen visokom ogradom s bodljikavom žicom kako bi igrači zaista imali osjećaj da se nalaze u zatvoru.

Najpoznatiji hrvatski studio za videoigre, CroTeam ove godine slavi 25 godina rada pa je njihov prostor u znaku te velike proslave. Predstavljaju i nekoliko igara koje su nastale u suradnji s manjim ili početničkim studijima. Igre su zaista zanimljive i preporučujemo da ih isprobate.

Reboot InfoGamer 2018 (Foto: Zimo) (Foto: Zimo)

I inkubator PISMO pronašao je svoj prostor na Reboot InfoGameru. Nakon što su prošle godine tek predstavili svoj program, ove se godine već mogu pohvaliti s nekim započetim projektima unutar inkubatora.

Uz najnovije igre, posjetitelji mogu isprobati, ali i kupiti po povoljnim cijenama hardver, igre, ali i popratnu opremu.

Za one "malo starije" preporučujemo Retro paviljon s izložbom mobilnih telefona koji se više ne proizvode, starih računala, ali i arkadnim igrama i starim igraćim konzolama na kojima mogu odmjeriti snage u Tetrisu ili Super Mario Brosu.

Već tradicionalno prvog dana započeli su popularni giveawayji, nagradne igre u kojima posjetitelji imaju priliku osvojiti prigodne majice, kape, ali i komade hardvera.

Reboot InfoGamer 2018 (Foto: Zimo) (Foto: Zimo)

Organizatori ističu kako najveću gužvu, tradicionalno, očekuju krajem tjedna kada će se u sklopu Reboot InfoGamera održati i finale regionalnog esport natjecanja A1 Adria Lige.

Ljubitelji gaminga tako će moći u petak odgledati finala u mobilnom gamingu, dok su subota i nedjelja rezervirani za finala League of Legends i Counter Strikea.

Treba istaknuti i da će se tijekom trajanja Reboot InfoGamera održati natjecanje u cosplayu, ali i dodijeliti nagrade najboljim videoigrama, najboljim indie videoigrama te za najbolji gaming pametni telefon.

Reboot InfoGamer i ove godine nudi izvrsnu zabavu za sve koji vole videoigre, ali i za one koji će tek otkriti da ih vole. Sajam je otvoren do nedjelje, 25. studenog na Zagrebačkom Velesajmu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju