Ova nevjerojatna aplikacija vam omogućava da kopirate stvari iz stvarnog života i lijepite ih izravno na računalo

Ako tražite stvarno brz način da kreirate izgled internetske stranice ili nekog projekta u Photoshopu, odsad postoji i odličan alat za to.

Branimir Vorša | 05.05.2020. / 14:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Developer Cyril Diagne osmislio je softver koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti koja koristi povezanost vašeg mobitela s vašim računalom kako bi objekte i stvari koje vidite oko vas jednostavno prenijeli na zaslon računala.

AR Cut and Paste je aplikacija u kojoj jednostavno uslikate objekt koji želite, softver ga izreže te nakon toga je dovoljno da usmjerite kameru mobitela u dio zaslona na računalu na kojem želite da se taj predmet ubaci (unutar dokumenta ili stranice na kojima trenutno radite) i gotovo.

Aplikacija koristi strojno učenje pogonjeno umjetnom inteligencijom te računalni pogled kako bi ostvarila čaroliju proširene stvarnosti. U tom procesu, jednim potezom eliminirate korake poput komplicirane obrade i umetanja određenog dijela fotografije u postojeći dokument na klasičan način.

Prototip ove aplikacija zasad podržava samo rad s Photoshopom, ali Diagne naglašava kako će u budućnosti aplikacija biti kompatibilna i sa drugim računalnim programima i softverom.

Pogledajte video u kojem je prikazano korištenje te tehnologije.

Izvor: TechEBlog

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti