Ovo je odlično! Gledatelji sami mogu odabrati tijek radnje i kraj epizode Black Mirrora

Ako ste ikada željeli utjecati na radnju i kraj omiljenih serija, sada imate priliku – interaktivna epizoda Black Mirrora gledateljima omogućuje da sami biraju smjer u kojem će se odvijati radnja

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 29.12.2018. / 08:23

Black Mirror (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ljubitelji Black Mirrora ovo su nazvali najboljim božićnim darom – Netflix je objavio interaktivnu epizodu serije u kojoj gledatelji sami mogu birati tijek radnje i kraj. Black Mirror je britanska znanstveno-fantastična serija u kojoj se promatra moderno društvo i (često negativan) utjecaj novih tehnologija na svijet, zbog čega podsjeća na kultnu seriju Zona sumraka.

Treba napomenuti kako mogućnost interakcije, odnosno biranja smjera u kojem će serija ići nije moguća na svim uređajima (npr. na nekim zastarjelim uređajima, ali i na Chromecastu i Appleu TV), no dostupna je na računalima, modernim konzolama, Androidima i iOS uređajima s posljednjom verzijom aplikacije.

Prije reprodukcije interaktivne epizode nazvane Bandersnatch, pojavit će se upute o načinu na koji se upravlja ovom epizodom, uz podsjetnik gledateljima da miš ili trackpad budu uvijek u blizini. Tijekom epizode u kojoj se prati život mladog programera koji razvija videoigru baziranu na romanu, gledateljima će se nuditi različite mogućnosti odvijanja radnje i tako će sami utjecati na događaje i kraj epizode.

Što možete očekivati od Bandersnatcha pogledajte u priloženom traileru, a cijela epizoda dostupna je na Netflixu.

Izvor: CNBC

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti