Ovo je povijest uređaja koji je Apple doveo na krov svijeta! [INFOGRAFIKA]

Apple je danas najvrjedniji svjetski brand! Zahvaljujući toj snazi, i vanzemaljci vjerojatno znaju da najpoznatija svjetska jabuka

Zimo Zimo Ivan Klarić | 04.10.2011. / 16:40

Ovo je povijest uređaja koji je Apple doveo na krov svijeta! [INFOGRAFIKA]

Apple je danas najvrjedniji svjetski brand! Zahvaljujući toj snazi, i vanzemaljci vjerojatno znaju da najpoznatija svjetska jabuka danas u 19 sati prema našem vremenu predstavlja novi iPhone.

Dvije su stvari po kojima će današnje predstavljanje u Appleovom središtu u Cupertinu biti drugačije od svih prijašnjih. Najvažniji čovjek ovoga će puta biti Tim Cook, novi Appleov CEO koji je na tu poziciju došao nedavno, zamijenivši Stevea Jobsa. Razlika će biti i u temperaturi zraka. Neće biti toliko vruće. Ovo je prvi iPhone koji kompanija neće predstaviti za vrijeme ljetnih mjeseci.

Tehnološki portali objavili su 'bezbroj tekstova' pozivajući se na svoje 'povjerljive' izvore iz Applea, prognozirajući kakav će se iPhone danas predstavljen svijetu. Tako postoje teorije o potpuno novoj 'petici', modificiranoj 'četvorci', skupom i jeftinom iPhoneu itd.

No, za pravu informaciju najbolje je pričekati da na pozornicu stupi Tim Cook, a do tada možemo pogledati ovaj zanimljiv infografički prikaz koji prikazuje povijest iPhonea, uređaja koji je kompaniju Apple doveo na krov svijeta. Infografiku je izradila start-up tvrtka Thinglink.

Pozicionirajući kursor na infografiku pojavit će vam se točke, odnosno nekoliko pop-up prozorčića koji će vas podsjetiti na svaki važan događaj u povijesti iPhonea.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti