Pismo novog CEO-a zaposlenicima. "Apple se neće mijenjati"

Novi CEO Applea Tim Cook već je započeo posao na svojoj novo poziciji pa je tako objavio pismo svojim zaposlenicima.

Zimo Zimo Zimo | 25.08.2011. / 19:35

Pismo novog CEO-a zaposlenicima. "Apple se neće mijenjati"

Novi CEO Applea Tim Cook već je započeo posao na svojoj novo poziciji pa je tako objavio pismo svojim zaposlenicima.

Medijima je buknula vijest o odlasku Steve Jobsa sa mjesta CEO-a Applea, no taj potez jednog od čovjeka koji je zasigurno promijenio svijet bio je i za očekivati unatoč njegovoj bolesti.

Kako se prenijeli mediji diljem svijeta i kako je sam Apple objavio, Steve Jobs ostaje raditi u Appleu kao predsjednik Uprave, dakle njegove odluke i dalje će biti od velikog značaja za kompaniju.

S druge strane Tim Cook obratio se putem maila zaposlenicima Applea u kojem ima samo riječi hvale za svog mentora Steve Jobsa. U cijelosti prenašamo preveden tekst maila Tima Cooka.

Veselim se nevjerojatnoj šansi radeći na mjestu CEO-a najinovativnije kompanije na svijetu. Ulaskom u Apple napravio sam najbolju odluku u svom životu i imao sam životnu privilegiju raditi za Apple i Stevea unazad 13 godina. Dijelim optimizam Steva za Appleovu svijetlu budućnost.

Steve je bio nevjerojatan lider i mentor za mene kao i za cijelokupni tim direktora i naših odličnih zaposlenika. Veselimo se daljnjim smjernicama Steva i nadahnuća njega kao predsjednika.

Želim da znate da se Apple neće promijeniti. Njegujem i slavim Appleova jedinstvena načela i vrijednosti. Steve je izgradio kompaniju i kulturu koja nije nalik niti jednoj u svijetu i ostati ćemo usmjereni na taj cilj -- to je naš DNK. Nastavit ćemo raditi najbolje proizvode na svijetu koji će i dalje oduševljavati naše kupce i učiniti sve da će naši zaposlenici budu ponosni na svoj rad.

Volim Apple i veselim se novoj ulozi u ovoj kompaniji. Sva podrška Uprave, tim direktora i svi vi ste inspiracija.

Siguran sam kako najbolje godine tek slijede i zajedno ćemo nastaviti raditi na tome da Apple ostane magično mjesto kakvo je i do sad bilo.

Tim

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti